Arsenal vs CSKA Moskva • Rekraketer
Annons
Speltips
Europa League

Arsenal vs CSKA Moskva

Arsenal ser Europa League som den enda möjligheten att rädda en misslyckad säsong. Bortastarka CSKA Moskva vill fortsätta att överraska.

Avspark: 5 apr 00.00
Annons

Arsenal befinner sig i ett ingenmansland i Premier League efter en svag säsong. London-klubben har nu fokus på att vinna Europa League för att ta sig tillbaka till Champions League nästa säsong. CSKA Moskva jagar serieledande Lokomotiv Moska i den ryska högstadivisionen samtidigt som klubben vill sätta fler avtryck i Europa-spelet.

Hemmalag

Arsenal har halkat efter i Premier League och avståndet är långt upp till fjärdeplatsen. Just nu ligger The Gunners femma i tabellen med 51 poäng på 31 matcher. Europa League är en möjlighet att rädda säsongen. I åttondelsfinalen slog London-laget ut AC Milan (2-0 och 3-1) och vill nu göra processen kort med CSKA Moskva. Utöver långtidsskadade mittfältaren Santi Cazorla och stjärnanfallaren Pierre-Emerick Aubameyang (cuptied) saknas ingen i truppen inför kvartsfinalmötet med ryssarna.

Bortalag

CSKA Moskva är på jakt i ryska Premier League. Klubben har Moskva-rivalerna Spartak Moskva och Lokomotiv Moskva framför sig i tabellen, men för ligatrean (44 poäng på 23 matcher) är det bara fem poäng upp till förstaplatsen. CSKA Moskva tog sig överraskande vidare från åttondelsfinalen mot Lyon (0-1, 3-2) och kommer till matchen mot Arsenal med fyra raka segrar. Inför uppgörelsen i London saknas defensive mittfältaren Kirill Nababkin (avstängd) samt skadade försvarsduon Viktor Vasin and Mario Fernandes.

Statistik

Arsenal upplever en islossning och snittar hela 2.63 gjorda mål per match på hemmaplan. CSKA Mokva har fått upp tempot efter vinteruppehållet i ligan och är målfarliga såväl hemma som borta.

Arsenal har gjort minst 2 mål i de 4 senaste matcherna.

CSKA Moskva snittar 1.46 gjorda mål per match på bortaplan.

Arsenal har gjort mål i 94 procent av sina hemmamatcher.

För CSKA Moskva har de 3 senaste matcherna slutat med över 2.5 mål.

Speltips

Ett Arsenal som hittat formen igen (fyra raka vinster) vill försäkra sig om ett bra resultat på hemmagräs inför returen i Moskva. Samtidigt har CSKA Moskva visat sig vassa på bortaplan (3-2 mot Lyon i åttondelsfinalen) och vet hur viktigt ett eller flera bortamål kan vara. Jag spelar att det blir över 2.5 mål i kvartsfinalmatchen på Emirates Stadium.


Publicerad: 5 april 2018 klockan 11:00

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
5 apr 21.05
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.72

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!