Bayern München vs Real Madrid • Rekraketer
Annons
Speltips
Champions League

Bayern München vs Real Madrid

Bayern München kan lägga all kraft på spelet ute i Europa. För Real Madrid skulle en Champions League-titel rädda en i övrigt medioker säsong.

Avspark: 25 apr 00.00
Annons

Bayern München säkrade ligaguldet i Bundesliga redan för två veckor sedan och hungrar nu efter att ta en plats i sin första Champions League-final sedan 2013. Real Madrid är hopplöst efter suveränerna Barcelona i La Liga och går nu hårt fram för att ta hem den tredje raka Europa-titeln.

Hemmalag

Bayern München har återigen rusat fram som ett till synes ostoppbart lok i tyska Bundesliga. Ligatiteln (den sjätte raka) säkrades för ett par veckor sedan i bortamötet med FC Augsburg (4-1) och laget har nu fullt fokus på Champions League. Klubben tog sig till semifinal genom att besegra Sevilla och kliver in i matchen mot Real Madrid med gott självförtroende (åtta raka matcher utan förlust i Champions League) och formtoppad offensivlusta (tjugonio mål på de sju senaste ligamatcherna). Skadade trion Kingsley Coman, Arturo Vidal och Manuel Neuer missar mötet med spanjorerna. Även vänsterbacken David Alaba är ett frågetecken.

Bortalag

Real Madrid kan lägga en miserabel ligasäsong åt sidan (just nu trea med hela femton poäng upp till serieledande Barcelona) och har nu siktet inställt på en tredje raka Champions League-titel. Klubben, som hade spelledigt i helgen, tog sin plats i semifinalen efter att ha manövrerat ut Juventus i kvartsfinalen och äntrar tysk mark med fin form (bara en förlust på de femton senaste ligamatcherna) och en målfarlig Cristiano Ronaldo (otroliga tjugotvå mål på de tolv senaste matcherna) i spetsen. Los Blancos reser till Bayern med fullt manskap utöver skadade mittbacken Nacho.

Statistik

Bayern München är vassa framåt och gör i snitt hela 3.40 mål per match på hemmagräs. Real Madrid har gjort minst två mål i de tre senaste bortamatcherna i Champions League.

För Bayern München har det blivit över 2.5 mål i 9 av de 10 senaste Europa-matcherna.

Real Madrid snittar 2.13 gjorda mål per match på bortaplan.

För Bayern München är snittet totalt 4.07 mål per match på hemmaplan.

För Real Madrid har de 7 senaste matcherna i Europa slutat med över 2.5 mål gjorda.

Speltips

Bayern München och Real Madrid bjuder in till ett stormöte på Allianz Arena. De båda jättarna brukar leverera målfester när de möts (senast 4-2 till Real Madrid) och allting talar för en målfest även denna gång. Bayern München vilade en stor del av ordinarie startelvan i ligan senast och kan lägga allt krut på semifinaldrabbningen. Real Madrid å andra sidan behöver en titel och går för tredje raka Champions League-bucklan efter att ha blivit akterseglade i La Liga. Därför spelas att det blir över 2.5 mål i matchen.


Publicerad: 25 april 2018 klockan 07:20

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
25 apr 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.57

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!