Beijing Guoan vs Chongqing Dangdai • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Beijing Guoan vs Chongqing Dangdai

Beijing Guoan vill fortsätta sin marsch för att utöka serieledningen. Chongqing Dangdai måste vinna för att kunna knapra in på topptrion.

Avspark: 10 jul 14.00
Annons

Beijing Guoan stod för en urstark säsongsöppning med segrar i de tio (!) första omgångarna av den kinesiska högstaligan. Men med tvåan Guangzhou Evergrande hack i häl finns inga utrymmen för misstag om serieledningen ska behållas. Chongqing Dangdai har blandat och gett hittills under säsongen och behöver nu hitta formen för att inte tappa mark i toppen av tabellen.

Hemmalag

Beijing Guoan siktar högre den här säsongen efter fjolårets fjärdeplats i CFA Super League. Och visst har klubben fått en drömöppning på säsongen. Med bara tre förluster totalt (och tio raka segrar inledngsvis) har laget kopplat greppet om förstaplatsen med 42 poäng på 16 matcher. Men med tanke på att Guangzhou Evergrande (som slutade tvåa i fjol) jagar bakifrån med endast två poäng upp till serieledarna måste Beijing Guoan fortsätta att trumma på om ligatiteln ska kunna säkras. Men gott om självförtroende finns i hemmaleden. Inte minst efter storsegern hemma mot Wuhan Zall i den senaste ligaomgången.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Chongqing Dangdai slutade på en blygsam trettondeplats förra året. Men den här säsongen ser ut att kunna bli en betydligt mer trivsam resa för klubben som i dagsläget sitter en bekväm femteplats i tabellen med 24 inspelade poäng på 16 matcher. Men efter förlusten borta mot Guangzhou R&F senast behöver nu Chongqing Dangdai studsa tillbaka. Dels för att hålla undan nedåt i tabellen, dels för att (om möjligt) kunna minska avståndet upp till topptrion i tabellen och därmed utmana om en plats i Champions League till nästa säsong.

Fem senaste matcherna

Statistik

De tre senaste matcherna mellan Beijing Guoan och Chongqing Dangdai har passerat spelad mållina. Dessutom har båda lagen hittat nätet i två av de tre senaste matcherna lagen emellan.

Beijing Guoan har gjort minst 2 mål framåt i de 8 senaste matcherna på hemmaplan.

Chongqing Dangdai snittar hela 4.00 mål totalt per bortamatch i ligaspelet hittills.

Beijing Guoan passerar spelad mållina i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Chongqing Dangdai har gjort minst 1 mål i de 4 senaste matcherna i ligan.

Speltips

För Beijing Guoan går spelad mållina in i hela 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. Båda lagen har nätat i 62 procent av hemmamatcherna. För Chongqing Dangdai passeras spelad lina i 71 procent av lagets bortamatcher i ligan. Båda lagen har gjort mål i 86 procent av matcherna. Två lag som skulle må bra av en trepoängare gör upp i tabelltoppen av den kinesiska högstadivisionen. Hemmalaget vill hålla undan för jagande Guangzhou Evergrande och befästa serieledningen. Gästerna vill studsa tillbaka efter förlusten mot Guangzhou R&F (2-4) senast för att krympa avståndet till topptrion. Allting pekar mot en underhållande och målrik tillställning. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt och att båda lagen nätar i matchen på Workers’ Stadium.

Djävulens advokat

Även om Chongqing Dangdai visat sig allt annat än ofarliga är Beijing Guoan ruskigt starka på hemmagräs. Hemmalaget har vunnit alla sina hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen och nollade sina motståndare (3-0 mot Wuhan Zall) i den senaste omgången. Ett tidigt bortamål krävs förmodligen för att öppna upp matchen.


Publicerad: 10 juli 2019 klockan 11:18

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
10 jul 14.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

2.30

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!