Beijing Guoan vs Guangzhou R&F • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Beijing Guoan vs Guangzhou R&F

Beijing Guoan har en möjlighet att dra iväg i tabelltoppen vid ny seger. Guangzhou R&F söker formen efter en rad bakslag i ligaspelet.

Avspark: 21 jun 11.30
Annons

Beijing Guoan knep en fjärdeplats förra säsongen. Men den här upplagan av den kinesiska högstaligan sitter klubben i förarsätet efter en imponerande start. Guangzhou R&F har haft uppenbara problem mot lag på den övre tabellhalvan den här säsongen och behöver nu poäng för att inte bli indragna i bottenstriden.

Hemmalag

Beijing Guoan slutade bland de fyra främsta förra säsongen och fick därmed chansen i asiatiska Champions League. Den här säsongen har börjat ännu bättre för klubben som vunnit sex raka matcher i ligaspelet (senast 2-1 mot Shanghai Shenhua) och verkligen kopplat greppet om förstaplatsen i tabellen med totalt 36 poäng på 13 matcher. Luckan ned till tvåan Guangzhou Evergrande är redan fem poäng. Och med tanke på hemmalagets fina facit i närtid mot Guangzhou R&F (två raka storsegrar) finns nu hopp om att utöka glappet och dra ifrån i tabelltoppen.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Guangzhou R&F landade på den nedre tabellhalvan i fjol. Och även den här säsongen ser ut att bli ett krig omkring mittenstrecket för laget som tappat fart de senaste veckorna och nu spelat tre raka matcher i ligan utan att vinna. För tillfället ligger Guangzhou R&F på en niondeplats i tabellen med 15 inspelade poäng på 13 matcher. Men med bara sex poäng ner till nedflyttningsplats krävs nu en uppryckning om klubben inte ska bli indragna i bottenstriden. Tre efterlängtade poäng skulle ge behövlig skjuts både framåt och uppåt.

Fem senaste matcherna

Statistik

I sex av de åtta senaste matcherna mellan Beijing Guoan och Guangzhou R&F har båda lagen gjort mål. Men allra senast slutade det hela 3-0 till ett för dagen bortaspelande Beijing Guoan.

Beijing Guoan har gjort minst 1 mål i de 13 senaste ligamatcherna på hemmagräs.

Guangzhou R&F har släppt in minst 2 mål i de 3 senaste matcherna i ligaspelet.

Beijing Guoan har hållit nollan i endast 33 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Guangzhou R&F snittar hela 4.00 mål per bortamatch i ligaspelet så här långt.

Speltips

För Beijing Guoan har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan hittills den här säsongen. I alla hemmamatcher har det blivit minst tre mål gjorda totalt. För Guangzhou R&F har båda lagen hittat nätet i 71 procent av lagets bortamatcher. Och lika stor andel av matcherna (71 procent) har slutat med att minst tre mål gjorts totalt. Ett lag som vill utöka serieledningen och koppla ett fastare grepp om titeln mötet en klubb som just nu famlar efter formen. Beijing Guoan har vunnit de två senaste mötena med Beijing Guoan och ser en gyllene möjlighet att förlänga den sex matcher långa segersviten i ligaspelet. Samtidigt har Guangzhou R&F (även om segrarna uteblivit) hittat nätet i de fem senaste matcherna och gjort minst två mål framåt i de två senaste ligamatcherna. Fin underhållning är att vänta i den kinesiska högstaligan. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Workers’ Stadium.

Djävulens advokat

Beijing Guoan och Guangzhou R&F brukar bjuda på målkalas. Men de två senaste matcherna lagen emellan har slutat med att bara ett av lagen (3-0 till Beijing Guoan vid båda tillfällena) hittat nätet. Med tanke på gästernas usla form finns en risk att Beijing Guoan ånyo springer iväg i matchen i händelse av ett tidigt ledningsmål.


Publicerad: 21 juni 2019 klockan 22:41

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
21 jun 11.30
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.61

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!