Beijing Renhe vs Chongqing Dangdai • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Beijing Renhe vs Chongqing Dangdai

Beijing Renhe måste vinna för att närma sig säker mark i tabellen. Chongqing Dangdai behöver vända trenden för att undvika botten.

Avspark: 13 okt 13.35
Annons

Beijing Renhe slutade i mitten av tabellen förra året och hade gott om lag under sig. Men den här säsongen ser ut att sluta med nedflyttning för laget som inte lyckats vinna en ligamatch på elva raka försök. Chongqing Dangdai var snubblande nära att åka ur CFA Super League förra året. Men i år verkar laget kunna säkra en plats i mitten av tabellen med ett fåtal matcher kvar av ligaspelet.

Hemmalag

Beijing Renhe har verkligen inte fått till det den här säsongen i den kinesiska högstadivisionen. Laget har kämpat med formen och bara skrapat ihop totalt tre segrar så här långt. Med elva raka matcher utan tre poäng har möjligheten till ett mirakel successivt minskat. Just nu ligger Beijing Renhe på en sextondeplats (sist) med endast 12 poäng på 23 matcher. Laget har sju matcher kvar och upp till Shengzhen på en fjortondeplats precis ovanför strecket är det i dagsläget sju poäng. Hoppet är inte ute. Men tiden börjar bli knapp.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Chongqing Dangdai har höjt sig några nivåer jämfört med i fjol. Visserligen har laget nu spelat sju raka matcher i ligaspelet utan att knipa en trepoängare. Men med totalt sju segrar finns det för tillfället marginal ned till strecket. Chongqing Dangdai ligger just nu på en tiondeplats i tabellen med 30 inspelade poäng på 24 matcher. Även om kontraktet inte är säkrat (tolv poäng ner till Tianjin Tianhai på femtondeplats) ska det mycket till om klubben inte säkrar kontraktet i högstaligan. En seger borta mot ett krisande Beijing Renhe är det enda som krävs för att Chongqing Dangdai ska försvara platsen i CFA Super League inför nästa säsong.

Fem senaste matcherna

Statistik

I tre av de fem senaste matcherna mellan Beijing Renhe och Chongqing Dangdai har båda lagen gjort mål. Men det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-0 till ett för dagen hemmaspelande Chongqing Dangdai.

Beijing Renhe har gjort mål i 78 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Chongqing Dangdai snittar hela 3.64 mål totalt per bortamatch i ligaspelet.

Beijing Renhe har släppt in minst 2 mål i de 5 senaste hemmamatcherna i ligan.

Chongqing Dangdai har hittat nätet i 82 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Beijing Renhe har spelet gått in i 64 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Chongqing Dangdai ligger motsvarande siffra på bortaplan på 73 procent. Två lag som krigar i botten möts i en drabbning som andas offensivlusta. Beijing Renhe måste ta en trepoängare för att ha en chans att ta sig över strecket. För Chongqing Dangdai skulle en seger göra ligaspurten mindre dramatisk. Med fem omgångar kvar har hemmalaget ingenting att förlora och måste därmed kliva framåt. Något som ett målhungrigt bortalag (nätet har hittats i 82 procent av bortamatcherna hittills) inte kommer att vara sena med att utnyttja. Full fart framåt är det som gäller. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Beijing Fengtai Stadium.

Djävulens advokat

Risken finns att Beijing Renhe har gett upp hoppet om att kunna säkra kontraktet med elva raka matcher utan seger. Och med tanke på att två av de tre senaste matcherna lagen emellan har slutat med att bara ett av lagen nätet finns det vissa frågetecken att räta ut. Hittar Chongqing Dangdai första målet kan luften gå ur matchen.


Publicerad: 13 oktober 2019 klockan 10:19

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
13 okt 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.61

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!