Beijing Renhe vs Tianjin Tianhai • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Beijing Renhe vs Tianjin Tianhai

Beijing Renhe behöver en ny hemmaseger för att klättra över strecket. Tianjin Tianhai är inne i en djup svacka efter en svag säsongsinledning.

Avspark: 31 maj 09.30
Annons

Beijing Renhe tillhörde mittenskiktet av den kinesiska högstaligan förra året. Men den här säsongen har hittills gått tyngre för klubben som fortfarande befinner sig under nedflyttningsstrecket. Tianjin Tianhai har inte alls nått upp i nivå sedan tappet av storstjärnan Alexandre Pato och med tre raka förluster i ligaspelet ser det mörkt ut.

Hemmalag

Beijing Renhe landade till slut på en åttondeplats förra säsongen. Men den här upplagan av CFA Super League har så här långt varit mer trasslig för klubben som bara tagit två segrar hittills och hade hela fem segerlösa matcher innan den (förlösande) hemmavinsten mot Tianjin Teda (2-1) i den senaste ligaomgången. Just nu ligger Beijing Renhe på en femtondeplats (näst sist) med 8 poäng på 11 matcher. Nu krävs en ny seger mot ett ännu mer formlöst Tianjin Tianhai för att ta steget över nedflyttningsstrecket och påbörja en klättring i tabellen.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Tianjin Tianhai knep en niondeplats i fjol efter att till stor del burits fram på tidigare Milan-anfallaren Alexandre Patos axlar. Men nu har brasilianaren lämnat klubben och därmed lämnat efter sig ett svajigt vakuum i truppen. Tianjin Tianhai har inte alls kommit upp i fjolårets nivå den här säsongen och har med tre raka förluster i ligaspelet (senast 1-2 mot Wuhan Zall) halkat till rejält i tabellen. För tillfället ligger Tianjin Tianhai faktiskt sist på en sextondeplats med endast 7 inspelade poäng på 11 matcher. För att bryta trenden behöver gästerna åtminstone få med sig ett kryss (men allra helst en seger) från mötet med Beijing Renhe.

Fem senaste matcherna

Statistik

De tre senaste matcherna mellan Beijing Renhe och Tianjin Tianhai har slutat med minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 3-3 efter ett sent kvitteringsmål av ett även då bortaspelande Tianjin Tianhai.

För Beijing Renhe har de 4 senaste hemmamatcherna i ligan passerat spelad mållina.

Tianjin Tianhai har hittat nätet i 83 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Beijing Renhe har gjort 70 procent av sina mål i ligaspelet hittills på hemmagräs.

Tianjin Tianhai passerar spelad lina i de 5 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

Beijing Renhe passerar spelad lina i 80 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för gästande Tianjin Tianhai är 83 procent. Två lag som är i desperat poängbehov för att påbörja en klättring i tabellen gör upp i vad som förväntas bli en offensiv tillställning. Beijing Renhe har hittat nätet i de fyra senaste hemmamatcherna, släppt in mål i de elva (!) senaste ligamatcherna och passerar linan i tre av de fyra senaste. Tianjin Tianhai har gjort mål i 83 procent av lagets bortamatcher och samtidigt släppt in minst två mål i de fem senaste ligamatcherna. Allting talar för en underhållande match mellan två bottenlag som trivts mot varandra i närtid. De tre senaste matcherna lagen emellan passerar linan. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda i matchen på Beijing Fengtai Stadium.

Djävulens advokat

Såväl Beijing Renhe som Tianjin Tianhai har bjudit på målkalas i närtid. Men nu när snaran dragits åt kring de två jumbolagen finns en risk att det blir en låst matchbild där ingen är beredd att kliva fram för att eventuellt riskera någonting bakåt. En poäng är bättre än ingen. Ett tidigt mål behövs för att få i gång matchen och öppna upp ytorna.


Publicerad: 31 maj 2019 klockan 08:20

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
31 maj 09.30
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

2.00

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!