BFC Dynamo vs Oberlausitz • Rekraketer
Annons
Speltips
Regionalliga Nordost

BFC Dynamo vs Oberlausitz

Hemmastarka BFC Dynamo kliver in i slutskedet av Regionalliga Nordost med gott självförtroende. Ett formsvagt Oberlausitz balanserar precis ovanför kvalstrecket.

Avspark: 11 apr 00.00
Annons

BFC Dynamo har visserligen en bit upp till förstaplatsen i Regionalliga Nordost. Men ligatvåan har verkligen fått upp farten i slutspurten av säsongen. För ett formsvagt Oberlausitz handlar allting om att undvika nedflyttning. Senaste matchen lagen emellan slutade 3-1 till BFC Dynamo.

Hemmalag

BFC Dynamo går fram som en ångvält i Regionalliga Nordost och ligger för tillfället på en andraplats med 52 poäng på 25 matcher. Laget är inne i en riktig formtopp och har inte förlorat på hemmagräs sedan i slutet av oktober (!) förra året. Fem av de sex senaste ligamatcherna har dessutom slutat med seger (senast 4-2 mot Germania Halberstadt). Till mötet med Oberlausitz kommer BFC Dynamo med fullt manskap. Enda frågetecknet är stjärnanfallaren Rüfä Dadaşov som utgick skadad i senaste ligaomgången.

Bortalag

Oberlausitz har haft det tufft den här säsongen. Laget har bara en vinst på de nio senaste matcherna (sex förluster) och befinner sig just nu på en trettondeplats med 28 inspelade poäng på 25 matcher. Ett litet hopp tändes i förra ligaomgången när Oberlausitz hemmaslog Luckenwalde (3-0) på bortaplan. Klubben behöver skapa andrum nedåt i tabellen (en placering ovanför kvalstrecket) och har en helt skade- och avstängningsfri trupp inför den svåra bortamatchen mot BFC Dynamo.

Statistik

BFC Dynamo är ligans formstarkaste lag sett till de åtta senaste matcherna och har även vassast offensiv (62 mål gjorda). Samtidigt snittar Oberlausitz hela 3.00 mål per bortamatch den här säsongen.

För BFC Dynamo har 82 procent av säsongens matcher slutat med över 2.5 mål gjorda.

Oberlausitz snittar 2.00 insläppta mål per match på bortaplan.

BFC Dynamo snittar 2.62 gjorda mål per match på hemmaplan.

För Oberlausitz har 5 av de senaste 6 matcherna slutat med över 2.5 mål gjorda.

Speltips

BFC Dynamo har knappast problem med vare sig form eller målskytte. På hemmaplan har Berlin-klubben gjort mål hela tolv (!) matcher i rad. Proppen ur väntas därmed mot ett Oberlausitz som måste våga kliva framåt för att skapa marginal ned till kvalstrecket i tabellen. Därför spelas att det blir över 2.5 mål i matchen.


Publicerad: 11 april 2018 klockan 10:33

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
11 apr 19.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.50

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!