Blackburn vs Bradford • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Blackburn vs Bradford

Blackburn trummar på i toppen av League One och närmar sig en direktplats till Championship. För gästande Bradford är trenden den motsatta.

Avspark: 29 mar 00.00
Annons

Blackburn åkte ur Championship i fjol, men ser nu ut att studsa tillbaka direkt tack vare en stark säsong i League One. Bradford föll på målsnöret i slutspelet förra säsongen och har i år halkat ner ytterligare i tabellen. Nu ställs de forna Premier League-klubbarna mot varandra i ett hett torsdagsmöte.

Hemmalag

Blackburn vill tillbaka till Championship och har mot slutet byggt upp ett momentum i League One. Just nu ligger klubben på en tredjeplats, strax under direktplatserna, med 76 poäng på 37 matcher. Blackburn är verkligen i toppslag (bara en förlust på senaste tjugosex matcherna) och har en färsk seger med 3-0 på hemmaplan mot Blackpool i bagaget. Inför mötet med Bradford kommer hemmalaget med en helt skade- och avstängningsfri trupp.

Bortalag

Bradford har en dyster formkurva (bara en vinst på elva senaste matcherna) och tappar mark i jakten på slutspelsplatserna i League One. För tillfället ligger laget på en tiondeplats med 57 inspelade poäng på 37 matcher. Läget är uppgivet. Till matchen mot Blackburn är stjärnanfallaren Charlie Wyke (tretton mål) tillbaka efter att ha avtjänat en avstängning. Försvararen Ryan McGowan missar på grund av skada. Dessutom är mittfältaren Jake Reeves, en startspelare i vanliga fall, eventuellt otillgänglig.

Statistik

Sovande storklubben Blackburn siktar in sig på spel i Championship nästa säsong. Och de gör det med stil. Hemmalaget är det målfarligaste i hela League One med 70 mål på 37 matcher.

Blackburn har inte förlorat på 16 raka hemmamatcher.

Bradford har sämst form i League One med 5 poäng på de 8 senaste matcherna.

Blackburn har gjort 2 mål eller mer i de 7 senaste ligamatcherna.

Bradford har inte vunnit någon av sina 6 senaste bortamatcher.

Speltips

Blackburn fortsätter att ånga på. Med direktplatserna inom räckhåll (bara två poäng upp till serieledning) finns all anledning till plattan i botten mot ett nedslaget Bradford. Blackburn är ligans bästa hemmalag och öser in baljor. Därför spelas att Blackburn gör över 1.5 mål i matchen.


Publicerad: 29 mars 2018 klockan 12:31

Speltipset
Tips
1 (Ö 1.5)
Avspark
29 mar 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.66

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!