Blackpool vs AFC Wimbledon • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Blackpool vs AFC Wimbledon

Blackpool vann i ligaspelet senast och jagar nu en topplacering i tabellen. AFC Wimbledon behöver höja sig ett par snäpp för att kunna lämna bottenskiktet.

Avspark: 16 nov 16.00
Annons

Efter en svajig svit i ligaspelet studsade Blackpool tillbaka i den senaste omgången genom att slå Peterborough (4-3) på hemmaplan. Laget, som ligger på en åttondeplats i tabellen med 25 poäng på 16 matcher, har åtta poäng upp till toppduon Ipswich Town och Wycombe och måste nu fortsätta att sopa hem segrar för att jobba sig ikapp.

AFC Wimbledon var snubblande nära att åka ur Leagoe One förra säsongen. Men till slut klarade sig laget . Hösten har mestadels gått i moll för London-laget som trots ett tillfällig tuppsving i oktober med tre raka segrar, befinner sig i botten av tabellen på en tjugondeplats med endast 13 inspelade poäng på 16 matcher.

För Blackpool har 75 procent av lagets hemmamatcher slutat med att båda lagen gjort mål. Den totala siffran för säsongen hittills ligger på 62 procent.
Båda lagen har gjort mål i hela 88 procent av AFC Wimbledons bortamatcher i ligaspelet. Med hemmamatcherna inräknade landar totalsiffran på nästan lika höga 81 procent.
Blackpool har släppt in mål i de 7 senaste hemmamatcherna i ligan. AFC Wimbledon har inte hållit nollan i de 8 senaste bortamatcherna i ligaspelet.
Spelet går in i 5 av de 6 senaste hemmamatcherna i ligan för Blackpool. För AFC Wimbledon har båda lagen nätat i 8 av de 10 senaste matcherna i ligaspelet.

Blackpool har haft förtvivlat svårt at hålla tätt på hemmaplan. Senast släppte laget in hela tre bollar i segern (4-3) hemma mot Peterborough. Samtidigt har AFC Wimbledon, trots en sviktande formkurva och bara tre ligasegrar så här långt in på säsongen, visat sig målfarliga och bara nollats i två ligamatcher hittills den här hösten. Gästerna är i desperat behov av poäng för att kunna klättra i tabellen och behöver kliva framåt. Vi kan räkna med en målglad tillställning på Bloomfield Road.


Publicerad: 13 november 2019 klockan 16:28

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
16 nov 16.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.80

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!