Blackpool vs Lincoln City • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Blackpool vs Lincoln City

Blackpool har en chans att närma sig toppen i händelse av en seger. Lincoln City har inte vunnit på fem raka och behöver nu studsa tillbaka.

Avspark: 27 sep 20.45
Annons

Blackpool var elva poäng ifrån en chans till uppflyttning förra säsongen. Men efter en stabil start på hösten har nu klubben en fin möjlighet att haka på topplagen vid en ny seger. Lincoln City är nykomlingen som efter en drömöppning med tre raka segrar nu har fallit tillbaka. Den dystra sviten är nu uppe i fyra raka matcher utan seger.

Hemmalag

Blackpool slutade på en tiondeplats förra säsongen och var aldrig riktigt med i toppstriden och utmanade om en kvalplats för avancemang. Den här säsongen har börjat snäppet vassare för den forna Premier League-klubben som efter bara två förluster totalt tagit en fin position i tabellen. Just nu ligger Blackpool på en sjätteplats med 16 poäng på 10 matcher. Med tanke på att serieledande Ipswich Town bara ligger fem poäng före finns alla möjligheter att haka på i toppen om hemmalaget lyckas besegra ett formsvagt och på sistone uddlöst Lincoln City.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Lincoln City är nykomligen i League One som inledde säsongen alldeles strålande. Med tre raka segrar såg det ut som om laget skulle kunna bli säsopgens stora överraskning i den engelska tredjedivisionen. Men de senaste veckorna har Lincoln City sjunkit ihop en hel del. Storförlusten på hemmaplan mot mittenlaget Oxford United (0-6) var en rejäl smäll som förmodligen sänkt självförtroendet ytterligare. Nu måste Lincoln City ta sig i kragen och sätta stopp för en fyra matcher lång svit utan seger i ligaspelet.

Fem senaste matcherna

Statistik

För Blackpool ligger det totala målsnittet på 2.50 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt. Motsvarande siffra för Lincoln City på bortaplan i ligan ligger på 2.80 mål per match.

Blackpool har hittat nätet i 80 procent av ligamatcherna så här långt in på säsongen.

Lincoln City har gjort minst 1 mål i de 5 senaste bortamatcherna i ligan.

Blackpool har släppt in mål i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

Lincoln City har hållit nollan i endast 20 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Speltips

För Blackpool har spelet gått in i 50 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Lincoln City på bortaplan i ligan ligger på hela 80 procent. Hemmalaget behöver en seger för att studsa tillbaka efter krysset (1-1 mot Accrington Stanley) senast. Men förmodligen känner sig Lincoln City i ännu större poängbehov efter fyra raka matcher i ligaspelet utan seger. Vi kan vänta oss öppen match mellan två lag som kommer att kliva på för att sno åt sig de tre poängen. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Bloomfield Road.

Djävulens advokat

För Blackpool har spelet endast gått in i tre av de sex senaste matcherna i ligaspelet. Och för Lincoln City har spelet bara gått in i två av de fyra senaste matcherna i ligan. För gästerna är formen ett enormt frågetecken. Det efter att ha nollats i två av de tre senaste och släppt in åtta mål på lika många matcher.


Publicerad: 27 september 2019 klockan 11:48

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
27 sep 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 500 kr

1.75

Odds

Plusmeny
TPS vs Jaro
BLGM1 000 kr1.57
Villarreal vs Betis
Ö 2.51 500 kr1.66

Dela vidare!

Kommentera nedan!