Bradford City vs Crawley • Rekraketer
Annons
Speltips
League Two

Bradford City vs Crawley

Bradford City jagar förstaplatsen efter två raka segrar i ligaspelet. Crawley tog en seger i ligan senast efter fyra segerlösa matcher.

Avspark: 19 okt 16.00
Annons

Bradford City åkte ur engelska League One förra säsongen och vill nu studsa tillbaka direkt. Och efter en stabil inledning på säsongen är den forna Premier League-klubben definitivt med i toppen. Crawley lanadade på den undre tabellhalvan förra säsongen och är ute efter revansch den här upplagan av League Two.

Hemmalag

Bradford City lyckades inte hålla sig kvar i den engelska tredjeligan förra säsongen utan fick se sig bli nedflyttade. Nu vill klubben göra sejouren i League Two så kortvarig som möjlig. Och efter en fin start på säsongen är Bradford City med och slåss om de översta platserna i tabellen. Just nu ligger Bradford City på en tredjeplats med 24 poäng på 13 matcher. Med tre segrar på de fyra senaste matcher är det ett formstarkt hemmalag som nu ser en möjlighet att närma sig (och förhoppningsvis kliva förbi) tvåan Exeter City och serieledande Crewe genom en ny trepoängare hemma mot Crawley.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Crawley har (sett till fjolåret) årets säsong piggt. Med bara fyra förluster hittills har klubben skaffat sig en stabil utgångsposition i tabellen. Segern hemma mot Colchester United (1-0) senast var ett formbesked efter att laget förlorat två raka matcher mot Forest Green Rover (1-3) respektive Walsall (2-3). För tillfället ligger Crawley, som slutade på en nittondeplats förra säsongen, på en niondeplats i tabellen med 19 inspelade poäng på 13 matcher. En seger borta mot trean Bradford City skulle se till att klubben tar ännu ett kliv närmare en plats bland de sju främsta.

Fem senaste matcherna

Statistik

För Bradford City ligger det totala målsnittet på hemmaplan på 2.33 mål per match. För Crawley på bortaplan i ligaspelet ligger motsvarande siffra på hela 3.67 mål per match.

Bradford City har gjort minst 2 mål i de 3 senaste hemmamatcherna i ligan.

Crawley har släppt in mål i 100 procent av lagets ligamatcher på bortaplan.

Bradford City har släppt in mål i de 5 senaste matcherna i ligan.

Crawley har hittat nätet i de 13 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

För Bradford City har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Crawley ligger samma siffra på hela 77 procent. Och sett till gästernas matcher på bortaplan i ligan hittills har spelet gått in i alla av matcherna. Bradford City har medvind efter två raka segrar i ligaspelet och siktet är nu inställt på att peta ner Crewe (två poäng före) från serieledningen. Samtidigt vill ett målfarligt Crawley (mål i alla ligamatcher så här långt) slå sig in bland de sju främsta i tabellen. För Bradford City har spelet gått in i de fem senaste matcherna i ligan. Även för Crawley har båda lagen nätat i de fem senaste ligamatcherna. Full fart framåt är att vänta. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Northern Commercials Stadium.

Djävulens advokat

Visserligen talar det mesta för att det blir åt båda hållen i matchen mellan Bradford City och Crawley. Men spelet har bara gått in 50 procent av hemmalagets ligamatcher på hemmagräs hittills den här säsongen. Att Crawley hittar nätet först är förmodligen vad som behövs för att matchen ska kunna öppna upp sig rejält.


Publicerad: 19 oktober 2019 klockan 12:54

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
19 okt 16.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 500 kr

1.72

Odds

Plusmeny
Luton vs Bristol City
Ö 2.51 000 kr1.60
AFC Wimbledon vs Portsmouth
BLGM500 kr1.75

Dela vidare!

Kommentera nedan!