Bradford vs Shrewsbury Town • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Bradford vs Shrewsbury Town

Shrewsbury Town måste vinna för att haka på toppduons ryck i League One. Bradford har ingenting att spela för efter en svag säsong.

Avspark: 12 apr 00.00
Annons

I fjol var Shrewsbury Town ett bottenlag i League One, men krigade sig till en plats över nedflyttningsstrecket. Den här säsongen har det gått bättre för klubben som nu har siktet inställt på att norpa en av två direktplatser till Championship. Bradford har rasat ihop totalt och är fast i mitten av tabellen med marginal både uppåt och nedåt.

Hemmalag

Bradford dystra ligatrend fortsätter. Laget, som slutade femma i fjol, har bara vunnit en av de tretton (!) senaste matcherna och har halkat ned på en fjortondeplats i ligan med bara 53 poäng på 39 matcher. I senaste omgången blev det etter värre när den forna Premier League-klubben åkte på en storförlust mot mittenlaget Blackpool (0-5). Ryan McGowan, Alex Jones och mittfältskuggen Jake Reeves missar matchen mot Shrewsbury Town på grund av skador.

Bortalag

Shrewsbury Town jagar avancemang till den engelska andradivisionen. Ligatrean har inte imponerat på sistone, men har bara fem poäng upp (med en match mindre spelad) till Blackburn på en andraplats. Just nu står klubben på 81 poäng efter 40 matcher. Shrewsbury Town har allting att spela för och vill ta chansen att utmana om direktplatserna till Championship. Inför mötet med Bradford City är halvskadade Alex Rodman ett frågetecken. Mittfältaren Abu Ogogo är avstängd.

Statistik

Shrewsbury Town snittar 1.86 poäng per match på bortaplan den här säsongen och har revansch att utkräva efter senaste mötet lagen emellan som Bradford tog hem (1-0).

Bradford har förlorat 5 av de 6 senaste matcherna.

Shrewsbury Town har bara förlorat 1 av de 6 senaste bortamatcherna.

Bradford snittar endast 1.28 poäng per match på hemmaplan.

Shrewsbury Town har gjort mål i 86 procent av bortamatcherna.

Speltips

Shrewsbury Town behöver få upp flåset igen för att ta rygg på Wigan och Blackburn i toppen av League One. Formen har visserligen varit svajig på sistone (tung förlust mot Rochdale med 1-3 för ett par omgångar sedan), men nu står klubbens framtid verkligen på spel. Ett Bradford helt under isen befinner sig i ingenmansland i tabellen och har knappast någonting kvar att spela för utöver hedern. Shrewsbury Town bör vinna här. Därför spelas 2 (DNB) som ger insatsen tillbaka vid oavgjort.


Publicerad: 12 april 2018 klockan 09:01

Speltipset
Tips
2 (DNB)
Avspark
12 apr 20.45
Resultat
Push
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.53

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!