Bröndby IF vs Silkeborg • Rekraketer
Annons
Speltips
DBU Pokalen

Bröndby IF vs Silkeborg

Bröndby IF har siktet inställt på att ta hem en cup- och ligadubbel efter sin fantastiska säsong. Silkeborg ser finalen som en räddningsplanka.

Avspark: 10 maj 00.00
Annons

Bröndby IF närmar sig sin första ligatitel i danska Superligaen på mer än tio år. Köpenhamn-klubben har nu ett gyllene tillfälle att ta hem en dubbel. Motståndarna Silkeborg, som kämpar för att undvika nedflyttning i ligan, ser en möjlighet att rädda sin säsong genom att sno åt sig cupguldet. Det är dags för final i DBU Pokalen.

Hemmalag

Bröndby IF kan blicka tillbaka på en urstark säsong och har verkligen slagläge inför slutavgörandet i Superligaen. Med tre matcher kvar ligger laget etta i tabellen med 79 poäng på 33 matcher. Sviten fram tills nu är rätt osannolik med hela tjugosju (!) matcher i rad utan förlust. Bröndby IF siktar på en fin dubbel och vill samtidigt ta revansch för finalförlusten i fjol mot FC Köpenhamn. Inför cupfinalen saknas långtidsskadade anfallaren Jan Kliment i en annars fulltalig matchtrupp.

Bortalag

Silkeborg kämpar för sin överlevnad och är mitt i ett kvalavgörande för nedflyttning med Lyngby (1-2 i första matchen). I grundserien spelade klubben till sig endast 28 poäng på 26 matcher. En cuptitel skulle naturligtvis rädda upp en i övrigt misslyckad säsong, men formen är inte alls på uppåtgående (bara en seger på de tio senaste matcherna). Till den viktiga matchen mot Bröndby kommer Silkeborg med en helt skade- och avstängningsfri trupp.

Statistik

De tre senaste mötena mellan Bröndby IF och Silkeborg har slutat med minst fyra mål gjorda. Senaste matchen slutade 3-1 till Bröndby IF.

Bröndby IF snittar 2.39 mål framåt per match.

För Silkeborg har 66 procent av säsongens matcher slutat med över 2.5 mål gjorda.

Bröndby IF har gjort mål i de 24 senaste matcherna.

För Silkeborg är snittet totalt 3.09 mål per match.

Speltips

Bröndby IF går fram som tåget och brukar ha lätt för Silkeborg. Dessutom har resultaten en tendens att dra iväg. Ett Bröndby IF fullpumpat av självförtroende kommer förmodligen göra processen kort med ett överlevnadsfokuserat Silkeborg. Men allra säkrast är att målen kommer att trilla in. Därför spelas att det blir över 3.0 mål i matchen. I händelse av att det blir just exakt tre mål får vi insatsen tillbaka.


Publicerad: 10 maj 2018 klockan 16:38

Speltipset
Tips
Ö 3.0
Avspark
10 maj 17.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.65

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!