Cardiff City vs Burton Albion • Rekraketer
Annons
Speltips
Championship

Cardiff City vs Burton Albion

Ett formstarkt Cardiff City skuggar ligaledarna Wolverhampton i Championship. Nu gästar bortalaget Burton Albian.

Avspark: 30 mar 00.00
Annons

Cardiff City har siktet inställt på återigen ta sig upp till Premier League. Wales-klubben är formstarkast i hela Championship och tar nu emot nästjumbon Burton Albion hemma på Cardiff City Stadium.

Hemmalag

Cardiff City går fram som en ångvält i den engelska andradivisionen. Efter en tuff jul- och nyårsperiod (fyra raka förluster) har laget hittat formen inför ligaslutspurten. Just nu ligger Cardiff City på en andraplats med 76 poäng på 37 matcher och kommer till matchen mot ligaelvan Burton Albion med sju raka segrar (senast mot Brentford med 3-1). I truppen saknas skadade kvartetten Aron Gunnarsson, Jazz Richards, Armand Traore och Joe Ralls.

Bortalag

Burton Albion ser ut att få det svårt att klara kontraktet i årets säsong av Championship. Laget ligger för närvarande näst sist, på en tjugotredje plats, med 30 inspelade poäng på 38 matcher och har bara vunnit en match på de tolv senaste (2-1 mot Barnsley i mitten av februari). Will Miller, Jamie Allen och ordinarie försvararna Ben Turner och John Brayford saknas inför mötet med Cardiff City. Dessutom är assistkungen Lucas Akins ett osäkert kort på grund av skada.

Statistik

Cardiff City har inte sällan lekstuga mot lagen på den nedre halvan i Championship. På hemmagräs har bara två matcher av totalt tio slutat med mindre än två mål gjorda för Wales-laget. Burton Albion har defensiva problem och läcker bakåt.

Cardiff City har inte förlorat någon av sina 11 senaste matcher.

Burton Albion har förlorat 5 av de senaste 6 matcherna.

Cardiff City har vunnit de 6 senaste hemmamatcherna.

Burton Albion har näst sämst försvar i hela ligan med 67 insläppta mål.

Speltips

Cardiff City har verkligen fått upp farten och tar sig i händelse av vinst mot Burton Albian ännu närmare serieledande Wolverhampton. Cardiff City har gjort över två mål i de senaste tre matcherna och har under säsongen varit målrika mot bottenklubbarna i Championship. Därav spelas att Cardiff City gör över 1.5 mål i matchen.


Publicerad: 30 mars 2018 klockan 12:01

Speltipset
Tips
1 (Ö 1.5)
Avspark
30 mar 16.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.61

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!