Chongqing Dangdai vs Jiangsu Suning • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Chongqing Dangdai vs Jiangsu Suning

Chongqing Dangdai behöver vända trenden efter fem raka utan seger. Jiangsu Suning vill överta fjärdeplatsen genom en ny trepoängare.

Avspark: 19 sep 13.35
Annons

Chongqing Dangdai klarade sig kvar i den kinesiska högstadivisionen förra året tack vare målskillnad. Den här säsongen har sett bättre ut för klubben som har gott om marginal ned till strecket. Jiangsu Suning landade precis utanför toppkvartetten i fjol. Men med en fin form i ryggen har laget nu siktet inställt på att åtminstone knipa en plats bland de fyra främsta i tabellen nu när slutspurten i den kinesiska högstaligan närmar sig.

Hemmalag

Chongqing Dangdai ser ut att slippa fjolårets dramatik. Det efter en betydligt mer stabil säsong i CFA Super League. Trots fem raka ligamatcher uta seger har klubben fin marginal (tolv poäng) ner till Tianjin Tianhai under nedflyttningsstrecket. För tillfället ligger Chongqing Dangdai på en tiondeplats i tabellen med 30 poäng på 23 matcher. En seger för laget skulle innebära att fjolårets poängskörd passeras. Och det med sju matcher kvar av ligasäsongen. Men mot ett Jiangsu Suning i kanonslag krävs en topprestation om klubben ska få med sig alla poängen hemma på Chongqing Olympic Sports Center.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Jiangsu Suning är lika snubblande nära en fjärdeplats den här säsongen som den förra. Laget har visserligen varvat fina insatser med mindre minnesvärda prestationer. Men den senaste tiden har klubben visat upp gryende form och är nu uppe i sju raka matcher (varav fyra varit segrar) utan förlust. Just nu ligger Jiangsu Suning på en femteplats i tabellen med 37 inspelade poäng på 24 matcher. Med endast fyra poäng upp till ligafyran Shandong Luneng finns nu alla möjlighet för gästerna att ta ytterligare kliv mot en placering bland de fyra främsta genom en ny seger borta mot Chongqing Dangdai.

Fem senaste matcherna

Statistik

Spelet går in i hela nio av de tio senaste matcherna mellan Chongqing Dangdai och Jiangsu Suning. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-1 till ett då hemmaspelande Jiangsu Suning.

Chongqing Dangdai har släppt in mål i 74 procent av ligamatcherna.

Jiangsu Suning har gjort minst 2 mål framåt i de 5 senaste ligamatcherna.

Chongqing Dangdai har hittat nätet i de 5 senaste hemmamatcherna i ligan.

Jiangsu Suning snittar totalt 3.42 mål per bortamatch i ligaspelet.

Speltips

För Chongqing Dangdai har det blivit över två mål gjorda i 52 procent av lagets matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Samtidigt har båda lagen nätat i 61 procent av matcherna. För gästande Jiangsu Suning har spelad mållina passerats i hela 75 procent av bortamatcherna i ligan. Båda lagen har nätat i 83 procent av matcherna på bortagräs. Chongqing Dangdai vill åt en seger efter fem raka matcher utan tre poäng. Samtidigt vill Jiangsu Suning se till att avsluta säsongen snyggt och förlänga den obesegrade sviten (nu uppe i sju raka matcher) för att åtminstone närma sig topptrion. Lagen trivs mot varandra och brukar bjuda upp till dans. Spelet har gått in i nio av de tio senaste matcherna lagen emellan. Full fart framåt är att vänta. Därför spelas att det blir minst tre mål och att båda lagen nätar i matchen på Chongqing Olympic Sports Center.

Djävulens advokat

För Chongqing Dangdai har spelad mållina passerats i bara 42 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. Dessutom har båda lagen nätat i endast 50 procent av ligamatcherna på hemmagräs. Frågan är dessutom hur motiverade två lag som mer eller mindre befinner sig i ett ingenmansland kommer att vara.


Publicerad: 19 september 2019 klockan 07:58

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
19 sep 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.80

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!