Colorado Rapids vs New England Revolution • Rekraketer
Annons
Speltips
MLS

Colorado Rapids vs New England Revolution

Colorado Rapids måste fortsätta plocka segrar för att närma sig slutspel. New England Revolution måste vässa bortaformen för att klättra uppåt.

Avspark: 4 jul 03.00
Annons

Colorado Rapids inledde säsongen bedrövligt och såg länge ut att missa slutspelet med stor marginal. Men sedan mitten av maj har laget vänt på trenden och är nu obesegrade i sju raka matcher. Även New England Revolution fick en tuff start på säsongen. Men efter de senaste veckornas fina resultat har drömmen om slutspel återupplivats.

Hemmalag

Colorado Rapids startade säsongen på ett allt annat än imponerande sätt. Klubben, som slutade på en svag elfteplats i Western Conference i fjol, förlorade hela nio (!) av de elva första matcherna. Men i och med segern mot LA Galaxy (1-0) i mitten av maj påbörjades trendbrottet som nu har tagit laget närmare en slutspelsplats. Just nu ligger Colorado Rapids på en elfteplats i Western Conference med 19 poäng på 18 matcher. Men med tanke på att det är endast fem poäng upp till en slutspelsplats och sjundeplacerade Houston Dynamo finns tillförsikt inför resten av säsongen.

Fem senaste matcherna

Bortalag

New England Revolution slutade precis utanför slutspelsplatserna i fjolårets upplaga av MLS. Även i år såg det ut att bli en jobbig säsong för klubben som bara vann två av sina tolv första matcher i ligaspelet. Men efter att ha vunnit två av de tre senaste i ligan (senast 2-1 hemma mot Houston Dynamo) har klubben fått upp vittringen på en slutspelsplats. För tillfället ligger New England Revolution på en niondeplats i Eastern Conference med 20 inspelade poäng på 18 matcher. En seger borta mot Colorado Rapids skulle se till att laget närmar sig en plats bland de sju främsta i tabellen.

Fem senaste matcherna

Statistik

Två av de senaste matcherna mellan Colorado Rapids och New England Revolution har slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett då hemmaspelande New England Revolution.

Colorado Rapids snittar hela 3.90 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt.

New England Revolution har hittat nätet i 64 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Colorado Rapids har gjort minst 1 mål i de 10 senaste hemmamatcherna i ligaspelet.

New England Revolution har hållit nollan i endast 12 procent av bortamatcherna.

Speltips

För Colorado Rapids har båda lagen gjort mål i hela 80 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. Motsvarande siffra för New England Revolution på bortaplan i ligan är 62 procent. Hemmalaget har hittat nätet i de tio senaste matcherna på hemmaplan och vunnit sina fyra senaste på hemmagräs i ligan. New England Revolution har gjort mål i fem av de sex senaste matcherna i ligaspelet och släppt in mål i hela 88 procent av ligamatcherna på bortaplan så här långt in på säsongen. Allting talar för ett målrikt och minst sagt underhållande möte mellan två lag som för tillfället jagar en slutspelsplats. Colorado Rapids snittar totalt 3.90 mål per hemmamatch. New England Revolution snittar totalt 3.88 mål på bortaplan. Därför spelas att det blir över två mål och att båda lagen nätar i matchen på Dick’s Sporting Goods Park.

Djävulens advokat

Även om både Colorado Rapids och New England Revolution är inne i något av ett stim just nu finns det vissa frågetecken gällande gästernas form på bortagräs. Laget har endast vunnit en bortamatch i ligaspelet den här säsongen. Samtidigt har Colorado Rapids vunnit sina fyra senaste hemmamatcher i ligaspelet och hållit nollan i de två senaste.


Publicerad: 4 juli 2019 klockan 13:14

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
4 jul 03.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.90

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!