Coventry City vs Stevenage • Rekraketer
Annons
Speltips
League Two

Coventry City vs Stevenage

Coventry City behöver en vinst på hemmagräs för att ta kommandot i jakten på kvalspel till League One. Bortalaget Stevenage åkte på en dyster derbytorsk i senaste omgången.

Avspark: 20 apr 00.00
Annons

Coventry City siktar på att ta sig tillbaka till League One efter att ha åkt ut förra säsongen. Just nu har laget ett löst grepp om den sista kvalplatsen. Mittenlaget Stevenage har ingenting att spela för efter en rad förluster och kan inte längre slå sig in på den övre halvan i tabellen.

Hemmalag

Coventry City åkte ur League One i fjol. Men nu sitter den forna Premier League-klubben i förarsätet (nåja) för att ta sig tillbaka bara en säsong senare. Laget ligger just nu sjua (sista kvalplatsen) med 68 poäng på 42 matcher. Coventry City behöver tre pinnar på hemmaplan för att slå ifrån sig och skapa en lucka nedåt i tabellen. Vinst i senaste omgången har gett laget både hopp och tro om att sejouren i League Two blir kortvarig. Inför mötet med Stevenage saknas endast duon Jodi Jones och Tony Andreu.

Bortalag

Stevenage (tiondeplats i fjol) går mot en medioker säsong i engelska fjärdedivisionen och befinner sig för tillfället på en femtondeplats i tabellen med 52 poäng på 43 matcher. The Boro riskerar inte att åka ur, men har samtidigt ingen möjlighet att jobba sig uppåt och utmana om kvalplatserna. Säsongen är därmed mer eller mindre död. Till matchen mot Coventry City kommer Stevenage med fullt manskap. Enda frågetecknet är skadade mittfältaren Ben Kennedy som utgick senast.

Statistik

Coventry City vann senast mot Crawley (2-1). Stevenage åkte på en svidande förlust mot Cambridge United (0-2). Senaste mötet lagen emellan på Ricoh Arena slutade med vinst för Coventry City med 1-0.

Coventry City snittar 1.95 inspelade poäng på hemmaplan.

Stevenage har förlorat 76 procent av bortamatcherna.

Coventry City har gjort mål i de 11 senaste ligamatcherna.

Stevenage har bara 1 bortavinst på de 6 senaste bortamatcherna.

Speltips

Motivation är den stora skillnaden när Coventry City tar emot Stevenage. Hemmalaget behöver vinna för att ta ett starkare grepp om den sista kvalplatsen till League One. Stevenage befinner sig i ett ingenmansland efter den blytunga (och välförtjänta) förlusten mot lokalrivalerna Cambridge United senast. Därför spelas att Coventry City vinner matchen och befäster sin topposition ytterligare.


Publicerad: 20 april 2018 klockan 10:31

Speltipset
Tips
1
Avspark
20 apr 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.66

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!