Dagenham & Redbridge vs Bromley • Rekraketer
Annons
Speltips
National League

Dagenham & Redbridge vs Bromley

Dagenham & Redbridge tillhörde bottenhalvan i fjol och vill nu växla upp. Bromley har siktet inställt på att utmana om avancemang.

Avspark: 4 sep 20.45
Annons

Dagenham & Redbridge har börjat få upp farten i National League och går för tredje raka hemmasegern. Bromley är obesegrade i ligaspelet så här långt in på säsongen och vill nu åt avancemang till League Two efter att ha slutat på den övre tabellhalvan i fjol.

Hemmalag

Dagenham & Redbridge slutade på en artondeplats förra säsongen med 56 poäng på 46 matcher. Visserligen hade laget hela sexton poäng ned till strecket. Men det är likväl en revanschsugen klubb som nu ställt in siktet på den övre tabellhalvan. Efter en sval inledning på säsongen med tre förluster på de fyra första matcherna har Dagenham & Redbridge nu kommit i gång och är obesegrade i fyra raka i ligaspelet. Just nu ligger laget på en elfteplats i tabellen med 11 poäng på 8 matcher. En seger hemma mot Bromley skulle förmodligen ta klubben upp till en kvalplats bland de sju främsta.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Bromley tillhörde toppskikteet av tabellen förra säsongen och landade till slut på en elfteplats med 60 inspelade poäng på 46 matcher. Med fjorton poäng upp till en kvalplats var det inte riktigt någon dramatik i slutskedet av säsongen. Nu vill Bromley växla upp några snäpp och utmana om avancemang upp till den engelska fjärdedivisionen. Och efter en fin start (obsegrade hittills) har laget skaffat sig en fin utgångsposition i tabellen med en tredjeplats och 18 inspelade poäng på 8 matcher. Det efter fem segrar och tre kryss så här långt in på säsongen.

Fem senaste matcherna

Statistik

I fem av de sex senaste matcherna mellan Dagenham & Redbridge och Bromley har det blivit minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet mellan lagen slutade hela 3-0 till ett även då hemmaspelande Dagenham & Redbridge.

Dagenham & Redbridge snittar hela 4.00 mål totalt per hemmamatch i ligan.

Bromley har hittat nätet i 75 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Dagenham & Redbridge har släppt in minst 1 mål i de 8 senaste ligamatcherna.

Bromley har gjort minst 1 mål i de 7 senaste matcherna i ligan.

Speltips

För Dagenham & Redbridge har spelet gått in i 75 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan hittills den här säsongen. För Bromley ligger motsvarande siffra på bortaplan i ligan på 50 procent så här långt. Ett hemmalag som fått upp farten möter en obesegrad ligatrea. Dagenham & Redbridge har gjort mål i de fyra senaste matcherna och snittar totalt 4.00 mål per ligamatch på hemmagräs. Bromley har gjort mål i alla ligamatcher utom en hittills och vunnit fyra av de fem senaste. Räkna med offensivt och böljande spel mellan två lag som siktar in sig på toppen av tabellen. Även historiskt sett talar det för en målfest mellan lag. Fem av de sex senaste matcherna mellan Dagenham & Redbridge och Bromley har slutat med över två mål gjorda. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Chigwell Construction Stadium.

Djävulens advokat

Dagenham & Redbridge har hittat formen och spelet går in i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligan. Men för Bromley har bara 50 procent av matcherna på bortagräs klivit över spelad lina. Och kikar vi på den förra säsongen gick spelet in i endast 57 procent av matcherna. För Dagenham & Redbridge låg motsvarande siffra på låga 41 procent.


Publicerad: 4 september 2019 klockan 13:43

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
4 sep 20.45
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.88

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!