Derry City vs Shamrock • Rekraketer
Annons
Speltips
Airtricity League

Derry City vs Shamrock

Derry City har rest sig efter en dyster inledning på säsongen i irländska högstaligan. För bortalaget Shamrock är trenden den motsatta.

Avspark: 27 apr 00.00
Annons

Derry City inledde säsongen i Airtricity League uruselt (tre förluster på de fyra första matcherna). Men laget har höjt sig flera snäpp och är nu obesegrade sju matcher i rad. Shamrock började säsongen fint, men är nere efter en formsvacka sedan slutet av mars. Nu möts lagen på Brandywell Stadium.

Hemmalag

Derry City (fyra i fjol) har fått upp farten och är ligans målfarligaste lag (tjugofyra mål). Just nu ligger The Candystripes på en fjärdeplats med 22 poäng på 11 matcher. Laget är i toppslag och vill nu förlänga sin förlustfria svit till åtta matcher. Samtidigt utkräver de hämnd efter förlusten mot Shamrock senast i ligan. Inför mötet med Shamrock saknas bara försvararen Gavin Peers på grund av avstängning.

Bortalag

Shamrock är inne i ett riktigt mötker efter att ha börjat säsongen bra. Laget har sladdat ner till en femteplats i tabellen med bara 17 inspelade poäng på 13 matcher. Hoops har uppenbara problem, framför allt på bortaplan där de endast sopat hem tre poäng sedan säsongsstarten. Till bortamötet med Derry City kommer Shamrock med fullt manskap utöver unge anfallslöftet Sean Boyd som är skadad.

Statistik

Derry City har gjort mål i de elva (!) senaste matcherna. Shamrock har tagit hela 78 procent av säsongens poängskörd hittills på hemmaplan.

Derry City snittar 3.20 mål framåt per match på hemmaplan.

Shamrock har inte vunnit någon av de 6 senaste matcherna.

Derry City har vunnit sina 5 senaste hemmamatcher.

Shamrock har förlorat 83 procent av sina bortamatcher.

Speltips

Derry City har fått upp flåset i ligan efter en problematisk start och är urstarka (och målfarliga) på hemmagräs. Shamrock vann visserligen det senaste mötet lagen emellan (5-1), men sett till tidigare historik och aktuellt formläge talar allt för att ett offensivt, revanschsuget och hungrigt Derry City kliver framåt för att göra processen kort med gästerna. Därför spelas att Derry City gör över 1.5 mål i matchen.


Publicerad: 27 april 2018 klockan 10:37

Speltipset
Tips
1 (Ö 1.5)
Avspark
27 apr 20.45
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

2.50

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!