FC Bayern B vs Bayreuth • Rekraketer
Annons
Speltips
Regionalliga Bayern

FC Bayern B vs Bayreuth

Formstarka FC Bayern B fullkomligen rusar fram i Regionalliga Bayern. Samtidigt krigar bortalaget Bayreuth på i bottenskiktet av tabellen.

Avspark: 28 mar 00.00
Annons

FC Bayern B har verkligen hittat storformen. Laget ligger på en andraplats i tabellen och jagar serieledande suveränen 1860 München. Bayreuth kommer från en svag period i ligaspelet, men har rest sig på slutet med två raka segrar.

Hemmalag

FC Bayern B förlorade visserligen mot toppkonkurrenten FC Nürnberg B på bortaplan senast (1-3). Men hemmalaget har bäst form i ligan sett till de åtta senaste matcherna. Innan förlusten mot FC Nürnberg B hade FC Bayern B tolv raka matcher utan förlust. Just nu ligger laget på en andraplats med 49 poäng på 26 matcher. Inför mötet med Bayreuth kommer FC Bayern B med fullt manskap efter tolv dagar spelledigt.

Bortalag

Bayreuth upplevde en tuff höst i ligan med hela nio (!) raka förluster. Men på sistone har klubben ryckt upp sig och har tre raka matcher utan förlust i bagaget. För tillfället ligger laget på en fjortondeplats i tabellen med 30 inspelade poäng på 25 matcher. Till mötet mot FC Bayern B kommer Bayreuth med en fin skalp mot Augsburg B (4-1) för fyra dagar sedan färskt på näthinnan.

Statistik

Två målglada lag gör upp på Stadion an der Grünwalder Straße. FC Bayern B är starka och offensiva på hemmagräs. Dessutom har sex av lagets åtta senaste matcher i ligan slutat med över 2.5 gjorda mål. Senaste matchen lagen emellan slutade 5-0 till FC Bayern B.

FC Bayern B har gjort mål i 92 procent av sina hemmamatcher.

För Bayreuth har 6 av de 7 senaste matcherna slutat med över 2.5 mål.

FC Bayern B snittar 2.08 gjorda mål per match på hemmaplan.

Bayreuth snittar 1.46 gjorda mål per match på bortaplan.

Speltips

FC Bayern B är målfarliga på hemmaplan och möter ett Bayreuth som både skapar framåt och läcker bakåt (snitt på 2.46 insläppta mål per match på bortaplan). Statistiken och historiken talar för ett målrikt möte i Regionalliga Bayern. Ett lir på över 2.5 mål i matchen känns gjutet.


Publicerad: 28 mars 2018 klockan 13:13

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
28 mar 19.30
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.57

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!