FC Dallas vs Vancouver Whitecaps • Rekraketer
Annons
Speltips
MLS

FC Dallas vs Vancouver Whitecaps

FC Dallas har siktet inställt på att nå ännu en slutspelsplats i MLS. Vancouver Whitecaps jagar formen efter en rad kryss i ligaspelet.

Avspark: 26 jun 03.00
Annons

FC Dallas åkte ut i den första slutspelsomgången i fjol efter att ha slutat på en stabil fjärdeplats i Western Conference. Den här säsongen vill klubben nå ännu längre. Vancouver Whitecaps landade på en blygsam åttondeplats i Western Conference förra året och behöver nu höja sig för att klättra i tabellen.

Hemmalag

FC Dallas inledde årets säsong i den amerikanska högstaligan lovande med fem segrar på de åtta första matcherna. Men efter en dipp under april och maj månad med sex raka matcher utan seger har klubben halkat efter något i Western Conference. Just nu ligger FC Dallas på en fjärdeplats i tabellen med 25 poäng på 17 matcher. Segern senast hemma mot Toronto har gett laget medvind inför fortsättningen i ligaspelet och siktet är inställt på att ännu en gång ta sig till slutspel och förhoppningsvis nå ännu längre än i fjol när det blev respass mot Portland Timbers (1-2). För FC Dallas går spelet in i fyra av de fem senaste matcherna i ligaspelet.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Vancouver Whitecaps missade en slutspelsplats i fjol. Det efter att ha slutat på en stark tredjeplats i grundserien (och nått en konferenssemifinal) året dessförinnan. Även den här säsongen ser ut att bli en tuff resa för Vancouver Whitecaps som nu bara vunnit en av de fem senaste i ligaspelet. För tillfället ligger laget på en tiondeplats i Western Conference (trea från slutet) med blott 19 inspelade poäng på 17 matcher. Bättring krävs om klubben ska närma sig en slutspelsplats. Båda lagen har gjort mål i de fem senaste ligamatcherna för Vancouver Whitecaps.

Fem senaste matcherna

Statistik

Fyra av de fem senaste matcherna mellan FC Dallas och Vancouver Whitecaps har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett för dagen hemmaspelande Vancouver Whitecaps.

FC Dallas har hittat nätet i 89 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

Vancouver Whitecaps har släppt in mål i 100 procent av ligamatcherna på bortagräs.

FC Dallas har gjort minst 2 mål i de 3 senaste matcherna i ligaspelet.

Vancouver Whitecaps har gjort minst 1 mål i de 5 senaste ligamatcherna.

Speltips

För FC Dallas går spelet in i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills den här säsongen. För Vancouver Whitecaps är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 71 procent. Hemmalaget vill ta vid där de slutade senast (3-0 hemma mot Toronto) och ta ytterligare en trepoängare för att minska glappet upp till topptrion och samtidigt skapa marginal nedåt i tabellen. Gästande Vancouver Whitecaps måste å andra sidan kliva framåt för att ta poäng och närma sig en slutspelsplats. Två lag som brukar bjuda upp till dans när de möts gör upp om viktiga poäng i den amerikanska högstadivisionen. FC Dallas har nätat i de fem senaste matcherna i ligan och gjort minst två mål i de tre senaste. Vancouver Whitecaps har hittat målet i de fem senaste i ligan och samtidigt släppt in mål i de sju senaste matcherna på bortaplan. Allting talar för en ny målrik historia. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Toyota Stadium.

Djävulens advokat

Visserligen brukar FC Dallas och Vancouver Whitecaps bjuda in till underhållning när de möts. Men ett Vancouver Whitecaps i gungning har inte kommit upp till någon hög nivå på sistone och har bara vunnit en av de sex senaste i ligaspelet. Samtidigt övertygade FC Dallas senast i storsegern mot Toronto (3-0) där laget höll nollan.


Publicerad: 26 juni 2019 klockan 14:35

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
26 jun 03.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet265
Insats
500 kr

1.70

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!