Fredericia vs Nykøbing • Rekraketer
Annons
Speltips
1. Division

Fredericia vs Nykøbing

Fredericia är serieledarna som vunnit fem av de sex senaste i ligaspelet. Nykøbing reste sig senast med en seger efter två raka ligaförluster.

Avspark: 8 sep 14.00
Annons

Fredericia slutade i mitten av tabellen förra säsongen och hade fem poäng upp till kvalspel om avancemang. Den här upplagan av den danska andradivisionen har klubben rivstartat och tagit tag i taktpinnen direkt. Nykøbing landade på en åttondeplats förra säsongen och har nu siktet inställt på att åtminstone närma sig en kvalplats för att kunna ta sig upp till högstaligan.

Hemmalag

Fredericia har fått en smakstart på säsongen och visat upp fin form de senaste veckorna. Efter premiärförlusten hemma mot Vendsyssel (1-2) har laget vunnit fem av de sex efterföljande matcherna och leder nu serien med 16 poäng på 7 matcher. Redan nu har klubben en liten lucka (två poäng) ner till jagande tvåan Viborg. En ny seger hemma mot pånyttfödda Nykøbing skulle öka på självförtroendet ytterligare hos ett hemmalag som nog börjat rikta blickarna mot den danska högstadivisionen.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Nykøbing inledde säsongen starkt med tre segrar på de fyra första matcherna. Men med två raka förluster i ligaspelet mot Viborg och Næstved såg drömmen om en topplacering ut att kunna krossas tidigt. Men nu har laget två raka segrar (3-2 mot Kolding IF i ligan och hela 4-1 mot LSF i cupspelet) och ligger på en fjärdeplats i tabellen med 13 inspelade poäng på 7 matcher. Tre poäng borta mot Fredericia skulle vara ett fint styrkebesked från ett Nykøbing som förra säsongen slutade på den undre tabellhalvan.

Fem senaste matcherna

Statistik

Fyra av de fem senaste matcherna mellan Fredericia och Nykøbing har slutat med minst tre mål gjorda totalt. Båda lagen har gjort mål i tre av de fem senaste mötena lagen emellan.

Fredericia snittar hela 4.67 mål totalt på hemmaplan i ligaspelet den här säsongen.

Nykøbing har släppt in minst 1 mål i de 7 senaste ligamatcherna på bortagräs.

Fredericia har gjort minst 2 mål framåt i de 3 senaste matcherna i ligaspelet.

För Nykøbing ligger totala målsnittet på bortaplan på 4.00 mål per match.

Speltips

För Fredericia har båda lagen gjort mål i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så hår längt och i 86 procent av matcherna totalt. För Nykøbings del har båda lagen nätat i 67 procent av matcherna och 71 procent av matcherna totalt. Spelad mållina passeras i alla hemma- respektive bortamatcher för de båda lagen. Två lag som satt plattan i botten direkt gör upp om poängen i den danska andradivisionen. Fredericia vill försvara serieledningen och skapa förutsättningar för ett möjligt ryck i tabellen. Nykøbing har medvind efter att ha skakat av sig förlusterna mot Viborg (0-3) och Næstved (0-1). Allting talar för en rejäl urladdning med mål i överflöd. Därför spelas att det blir minst tre mål totalt och att båda lagen nätar i matchen på Monjasa Park.

Djävulens advokat

Både Fredericia och Nykøbing har bjudit på fin underhållning under säsongsinledningen. Men om vi tittar till siffrorna förra säsongen ser det inte lika lovande ut. Båda lagen nätade i endast 48 procent av Nykøbings ligamatcher. Dessutom passerades spelad lina bara i 52 procent av lagets matcher i ligan.


Publicerad: 8 september 2019 klockan 11:20

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
8 sep 14.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.90

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!