Frej Täby vs AFC Eskilstuna • Rekraketer
Annons
Speltips
Superettan

Frej Täby vs AFC Eskilstuna

Frej Täby har inlett säsongen i Superettan katastrofalt. AFC Eskilstuna blickar uppåt i tabellen och siktar in sig på en återkomst till Allsvenskan.

Avspark: 4 maj 00.00
Annons

Frej Täby har inlett årets säsong oerhört trögt och står fortfarande utan någon vinst efter fem spelade omgångar. AFC Eskilstuna, som åkte ur Allsvenskan i fjol, vill se till att sejouren i Superettan blir kortvarig och har redan tagit kommando i tabellen. Laget skuggar serieledande Falkenberg. Bara tre poäng skiljer lagen åt.

Hemmalag

Frej Täby klarade sig kvar i Superettan genom kvalspel mot Akropolis förra året. Även årets säsong har börjat dyster för klubben som endast har en poäng (2-2 i premiären mot Norrby) och befinner sig på jumboplats efter fem spelade omgångar. Men lagets matcher har verkligen varit sevärda tillställningar. Resultatraden hittills lyder 2-2, 1-2, 1-5, 1-3 och 2-3. Frej Täby vill nu ta säsongens första vinst på hemmagräs för att skjuta fart uppåt i tabellen. Anfallaren Nsima Peter är den enda som missar matchen mot AFC Eskilstuna på grund av avstängning.

Bortalag

AFC Eskilstuna vill tillbaka till Allsvenskan (degraderades i fjol) och har nu hittat både vinst- och målformen med tre raka segrar (senast 3-0 mot Degerfors). Just nu ligger laget på en tredjeplats med tio inspelade poäng på fem matcher. AFC Eskilstuna vill fortsätta den positiva trenden och redan nu ta ett grepp om en av de två direktplatserna i toppen. Inför mötet med Frej Täby saknas anfallarna Sasa Matic och Luca Mijaljevic samt mittfältaren Kermit Erasmus i truppen på grund av skador. Dessutom är Michel Termanini iväg på landslagsuppdrag.

Statistik

Frej Täby har sämst försvar i Superettan med hela femton insläppta mål efter fem matcher. AFC Eskilstuna är seriens tredje formstarkaste lag för tillfället.

För Frej Täby har 100 procent av säsongens matcher slutat med över 2.5 mål gjorda.

AFC Eskilstuna har gjort 9 mål på de 3 senaste matcherna.

För Frej Täby ligger snittet hittills på totalt 4.40 mål per match.

För AFC Eskilstuna ligger snittet hittills på totalt 2.20 mål per match.

Speltips

Frej Täby har sannerligen inte bjudit in till målsnåla matcher hittills under säsongen. I fyra av lagets fem matcher har det blivit fyra eller fler mål gjorda (senast 2-3 mot Varbergs BoIS). AFC Eskilstuna har fått farten rejält efter stökig inledning och kan stoltsera med ligans tredje bästa offensiv. Formläge och statistik i närtid talar för ännu ett målkalas i Superettan. Därför spelas att det blir över 2.5 mål i matchen.


Publicerad: 4 maj 2018 klockan 08:25

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
4 maj 19.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.70

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!