Fuenlabrada vs Real Zaragoza • Rekraketer
Annons
Speltips
Segunda Liga

Fuenlabrada vs Real Zaragoza

Fuenlabrada har förlorat två av de tre senaste och behöver nu studsa tillbaka. Real Zaragoza har siktet inställt på avancemang till La Liga.

Avspark: 16 okt 21.00
Annons

Fuenlabrada är nykomlingen som har tagit för sig i inledningsvis i den spanska andradivisionen och nu skuggar topplagen i serien. Real Zaragoza landade på den undre tabellhalvan i fjol med endast sex poängs ner till nedflyttningsstrecket. Den här säsongen vill klubben utmana om avancemang till La Liga.

Hemmalag

Fuenlabrada har inlett säsongen i Segunda Liga stabilt. Nykomlingen rivstartade hösten med tre raka segrar i ligaspelet och såg direkt ut att kunna utmana om en topplacering. Men den senaste tiden har varit mer ojämn för klubben som nu bara vunnit en av de fyra senaste i ligan. Allra senast blev det en svidande förlust mot bottenlaget Mirandés (1-2). Just nu ligger Fuenlabrada likväl på en sjätteplats i tabellen med 17 poäng på 10 matcher. En seger hemma mot Real Zaragoza skulle ta laget upp till en andraplats i en för stunden haltande tabell.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Real Zaragoza slutade på en blygsam femtondeplats förra säsongen. Den här upplagan av Segunda Liga vill klubben vara med och kriga om uppflyttning till La Liga. Och visst har säsongen börjat bra för laget som bara förlorat en enda match (0-2 mot serieledande Cádiz) hittills. För tillfället ligger Real Zaragoza på en tredjeplats i tabellen med 19 inspelade poäng på 10 matcher. Tre poäng borta mot ett (formsvagt) Fuenlabrada skulle se till att klubben tar sig upp till en andraplats och närmar sig förstaplatsen.

Fem senaste matcherna

Statistik

Fuenlabrada snittar totalt 2.75 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Real Zaragoza på bortaplan ligger på 2.50 mål per match.

Fuenlabrada har hittat nätet i 80 procent av lagets ligamatcher hittills.

Real Zaragoza har gjort minst 1 mål i de 4 senaste ligamatcherna på bortagräs.

Fuenlabrada har släppt in mål i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Real Zaragoza har hållit nollan i 50 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Fuenlabradas del har båda lagen gjort mål i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Real Zaragoza har båda lagen hittat nätet i 50 procent av lagets ligamatcher på bortaplan hittills. Fuenlabrada har två förluster på de tre senaste och behöver nu hitta formen igen för att inte halka efter i tabellen. Samtidigt vill inte Real Zaragoza tappa mark i toppen nu när serieledarna Cádiz dragit ifrån rejält i tabellen och redan skapat en stor lucka ned till andraplatsen. Båda lagen är i behov av en seger för att klättra i haltande tabell. Fuenlabrada har gjort mål i de fyra senaste hemmamatcherna i ligan. Real Zaragoza har nätat i de fyra senaste matcherna på bortagräs. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Estadio Fernando Torres.

Djävulens advokat

För Fuenlabrada har spelet gått in i två av de sex senaste matcherna i ligaspelet. Och för Real Zaragozas del har båda lagen gjort mål i endast två av de fem senaste i ligan. Dessutom har gästerna lyckats hålla nollan i 50 procent av alla bortamatcher hittills den här säsongen. Nyckeln är att hemmalaget hittar första målet i matchen.


Publicerad: 16 oktober 2019 klockan 17:04

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
16 okt 21.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.95

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!