Guangzhou R&F vs Chongqing Dangdai • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Guangzhou R&F vs Chongqing Dangdai

Guangzhou R&F tog en efterlängtad hemmaseger i ligaspelet senast. Chongqing Dangdai behöver poäng för att närma sig en topposition.

Avspark: 5 jul 13.35
Annons

Guangzhou R&F landade på den undre tabellhalvan i fjol efter en svag säsong. Även i år ser det ut att bli en tuff resan för laget som inte visat upp någon strålande form senaste tiden. Men segern senast kan vara trendbrottet som behövs för att ta fart uppåt i tabellen. Chongqing Dangdai klarade kontraktet med minsta möjliga marginal i fjol. Den här säsongen är siktet inställt på en topplacering.

Hemmalag

Guangzhou R&F har blandat och gett hittills under säsongen. Men visst såg det mörkt ut innan segern mot Henan Jianye senast. Laget hade då fyra raka matcher utan seger. Just nu ligger Guangzhou R&F på en blygsam niondeplats i tabellen med 18 poäng på 15 matcher. Med endast sju poäng ner till strecket behövs nu nya segrar om klubben ska kunna känna sig säkra på nytt kontrakt och samtidigt sikta uppåt i tabellen. Guangzhou R&F har inte förlorat mot Chongqing Dangdai på fyra raka matcher och lutar sig mot hemmastödet i jakten på tre poäng.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Chongqing Dangdai var snubblande nära att åka ur den kinesiska högstaligan i fjol. Klubben landade till slut på en trettondeplats i tabellen och fick förlita sig på målskillnad för att säkra nytt kontrakt. Den här säsongen inleddes med tre segrar på de fem första matcherna. Men sedan dess har det onekligen varit upp och ner för ett kryssbenäget Chongqing Dangdai som för tillfället ligger på en femteplats med 24 inspelade poäng på 15 matcher. Upp till tredjeplacerade är det hela tretton poäng. Men om gästerna hittar tillbaka till formen finns alla möjligheter att krympa avståndet och skapa lite dramatik.

Fem senaste matcherna

Statistik

Fyra av de sex senaste matcherna mellan Guangzhou R&F och Chongqing Dangdai har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan i ligaspelet slutade 2-2.

Guangzhou R&F har gjort minst 2 mål framåt i de 7 senaste hemmamatcherna.

Chongqing Dangdai har hållit nollan i endast 17 procent av bortmatcherna i ligan.

Guangzhou R&F snittar totalt hela 4.29 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt.

Chongqing Dangdai har gjort mål i hela 83 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Speltips

För Guangzhou R&F har båda lagen nätat i 86 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Samtidigt har det blivit minst tre mål gjorda totalt i just 86 procent av matcherna. Båda lagen har gjort mål i 83 procent av Chongqing Dangdais matcher på bortaplan i ligaspelet. I 67 procent av alla bortamatcher för laget har det blivit över två mål gjorda totalt. Guangzhou R&F måste bygga vidare på segern senast för att kunna klättra i tabellen och skapa en lucka ned till nedflyttningsstrecket i tabellen. Chongqing Dangdai har en möjlighet att närma sig en plats bland de tre främst i händelse av en ny seger. En böljande och offensiv tillställning är att vänta mellan två lag som kommer att gå för tre poäng. Full fart framåt. Därför spelas att det blir minst tre mål och att båda lagen nätar i matchen på Yuexiushan Stadium.

Djävulens advokat

Guangzhou R&F håller förvisso sällan igen på hemmaplan och snittar hela 4.29 mål totalt per hemmamatch i ligan. Men sett till lagets fyra senaste möten med Chongqing Dangdai har bara två av dessa slutat med att båda lagen gjort mål. Dessutom har bara två av Chongqing Dangdais fem senaste matcher i ligaspelet slutat med att båda lagen nätat.


Publicerad: 5 juli 2019 klockan 10:04

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
5 jul 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.72

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!