Guangzhou R&F vs Wuhan Zall • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Guangzhou R&F vs Wuhan Zall

Guangzhou R&F vill hitta tillbaka till formen efter tre raka utan seger. Wuhan Zall har chans att haka på topplagen i händelse av tre poäng.

Avspark: 14 jun 13.35
Annons

Guangzhou R&F landade i mittenskiktet av tabellen i fjol. Men den här säsongen siktar klubben, som bland annat förstärkt truppen med förre Tottenham-mittfältaren Mousa Dembélé, på att toppa fjolåret och knipa en topplacering. Wuhan Zall är nykomlingarna som stått för en stabil inledningen på säsongen så här långt. En ny seger skulle ta klubben ännu närmare en plats bland de fyra främsta i tabellen.

Hemmalag

Guangzhou R&F slutade till slut på en tiondeplats i den kinesiska högstaligan förra året. Anförda av bland annat israeliske anfallaren Eran Zahavi som stod för tjugo strutar och slutade trea i skytteligan. Den här säsongen är siktet inställt på att ta nästa kliv och utmana topplagen om en placering bland de fyra främsta. Men klubben har verkligen blandat och gett så här långt. Just nu ligger Guangzhou R&F på en niondeplats i tabellen med 15 poäng på 12 matcher. Men på hemmaplan har laget presterat bra hittills den här säsongen med tre segrar och två kryss på fem matcher.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Wuhan Zall har tagit för sig som nykomlingar i CFA Super League. Klubben har rest sig efter en bekymmersam inledning på säsongen (fyra förluster på de sju första matcherna) och är nu obesegrade i tre raka matcher i ligaspelet. Med det sladdar Wuhan Zall in på en stabil åttondeplats i tabellen med 15 inspelade poäng på 12 matcher. Med endast sex poäng upp till fjärdeplatsen finns hopp om att haka på topplagen genom en seger mot Guangzhou R&F. Men då måste Wuhan Zall slipa till bortaformen. Laget har bara vunnit en av de fyra bortamatcherna hittills.

Fem senaste matcherna

Statistik

Guangzhou R&F snittar hela 4.20 mål totalt per match på hemmaplan i ligaspelet hittills. Motsvarande siffra för Wuhan Zall på bortaplan i ligaspelet är totalt 3.00 mål per match.

Guangzhou R&F har gjort minst 2 mål framåt i de 5 senaste hemmamatcherna.

Wuhan Zall har släppt in mål i 100 procent av lagets ligamatcher på bortaplan.

Guangzhou R&F har släppt in minst 1 mål i de 12 senaste matcherna i ligaspelet.

Wuhan Zall har hittat nätet i 75 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Speltips

För Guangzhou R&F har båda lagen gjort mål i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. För Wuhan Zalls del har båda lagen gjort mål i 75 procent av ligamatcherna på bortagräs. Spelad mållina går in i 100 procent av båda lagens matcher på hemma- respektive bortaplan. Därmed har det blivit minst tre mål gjorda totalt i de fem senaste hemmamatcherna för Guangzhou R&F och de fyra senaste bortamatcherna för Wuhan Zall. Två målglada och offensivt lutade lag gör upp om viktiga poäng i det övre mittenskiktet av den kinesiska högstaligan. Laget som går segrande ur duellen får en fin skjuts i tabellen och kan få vittring på topplagen. Allting talar för en böljande, målrik och underhållande historia med handbromsen helt urkopplad. Därför spelas att båda lagen gör mål och att det totalt blir över tre mål gjorda i matchen på Yuexiushan Stadium.

Djävulens advokat

Allting pekar mot en duktig målfest på Yuexiushan Stadium. Och även om framför allt Guangzhou R&F har bjudit upp till dans den senaste tiden (spelet går in i fyra av de fem senaste i ligaspelet) finns vissa frågetecken kring gästerna. För Wuhan Zall har nämligen de två senaste matcherna i ligaspelet (senast 0-0 mot Henan Jianye) inte passerat spelad lina. Dessutom har bara ett av lagen gjort mål i båda matcherna.


Publicerad: 14 juni 2019 klockan 17:44

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
14 jun 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.80

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!