Harrogate Town vs Salford • Rekraketer
Annons
Speltips
National League

Harrogate Town vs Salford

Harrogate Town har siktet inställt på att säkra spel om avancemang. Salford jagar förstaplatsen efter en stark period i ligaspelet.

Avspark: 27 mar 20.45
Annons

Harrogate Town har rest sig efter en trasslig nyårsperiod och kan återigen ställa in siktet spel om avancemang i seriesystemet. Men efter två raka utan seger behöver laget nu studsa tillbaka. Salford har sex raka ligamatcher utan förlust och fortsätter att hålla drömmen om att ro hem titeln i engelska Nation League vid liv.

Hemmalag

Harrogate Town slutade tvåa i National League North förra säsongen och blev klara för uppflyttning efter seger i kvalspelet (klara 3-0 i finalen mot Brackley Town). Och under inledningen av hösten fortsatte klubbens fina form med hela elva matcher i rad utan förlust. I slutet av året kom en formdipp som bidrog till att laget tappade mark i toppen av tabellen. Men efter en upphämtning sedan nyårsskiftet ligger nu Harrogate Town på en sjätteplats med 67 poäng på 39 matcher. Därmed lever hoppet om att kunna vara med och slåss om en plats i League Two till nästa säsong.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Salford tog hem titeln i National League North i fjol och ser ut att fortsätta klättringen i seriesystemet. Klubben har imponerat så här långt in i säsongen och har i dagsläget endast sex poäng upp till Leyton Orient och förstaplatsen i National League. Just nu ligger Salford på en fjärdeplats i tabellen med hela 70 inspelade poäng på 39 matcher. Med fyra segrar på de fem senaste är det definitivt inget fel på formen. Och vinner laget mot toppkonkurrenten Harrogate Town finns all anledning att tro på att en andra raka ligatitel (och nytt avancemang) är inom räckhåll.

Fem senaste matcherna

Statistik

De sex senaste matcherna mellan Harrogate Town och Salford har slutat med minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-2 till ett för dagen hemmaspelande Salford.

Harrogate Town snittar totalt 3.16 mål per hemmamatch i ligaspelet.

Salford har gjort mål i 74 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Harrogate Town passerar spelad lina i 68 procent av hemmamatcherna hittills.

Salford har inte förlorat på 5 raka bortamatcher i ligaspelet.

Speltips

Harrogate Town och Salford har gjort flest respektive näst flest mål av alla lag i National League. Framför allt Harrogate Town har imponerat med totalt sjuttioen (!) gjorda strutar så här långt in på ligasäsongen. Historiskt sett trivs även lagen mot varandra och spelad lina går in i de sex senaste mötena mellan klubbarna. Harrogate Town behöver kliva fram efter två raka utan seger och hitta en seger för att ta rygg på topplagen i tabellen. Salford jagar förstaplatsen (som innebär uppflyttning) efter en stark period i ligaspelet. Två lag som skulle må bra av en ny trepoängare i striden om topplaceringarna gör upp i vad som förväntas bli en eldig och fartfylld tillställning. Full fart framåt. Allting talar för ännu en målfest. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda i matchen på CNG Stadium.

Djävulens advokat

Även om Harrogate Town och Salford brukar leverera rejäla målkalas när de möts har de båda lagen knappast bjudit på någon större underhållning senaste tiden. Bara två av Harrogate Towns sex senaste matcher passerar spelad lina. För Salford går spelet inte in i någon av de sex senaste. Om inte lagen hittar tillbaka till deras fina målskörd från tidigare under säsongen finns en risk att matchen blir till en avslagen historia.


Publicerad: 27 mars 2019 klockan 16:29

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
27 mar 20.45
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.85

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!