Hebei CFFC vs Wuhan Zall • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Hebei CFFC vs Wuhan Zall

Hebei CFFC behöver ta en seger för att skapa en lucka ned till strecket. Wuhan Zall vill studsa tillbaka efter förlusten i ligaspelet senast.

Avspark: 28 jun 13.35
Annons

Hebei CFFC slutade på en sjätteplats i fjol och missade därmed spel i Champions League. Den här säsongen är siktet inställt på revansch för laget som nu behöver hitta formen för att undvika en onödig bottenstrid. Wuhan Zall är nykomlingen som tagit för sig i den kinesiska högstaligan. Efter en svajig start har klubben nu fått upp farten.

Hemmalag

Hebei CFFC såg ut att kunna slå sig in bland de fyra främst i CFA Super League förra året. Men till slut blev det en sjätteplats för klubben som vill nå ännu högre den här säsongen. För tillfället ligger Hebei CFFC på en trettondeplats i tabellen med 12 poäng på 14 matcher. Ned till strecket är det i dagsläget endast en poäng. Så en rejäl bättring krävs om Hebei CFFC ska kunna påbörja en klättring i tabellen för att om möjligt nå samma ligaplacering som i fjol och i allra bästa fall förbättra den.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Wuhan Zall tog klivet upp som nykomlingar inför säsongen. Och visst har laget överraskat så här långt. Efter en småtrasslig inledning med bara en seger på de sju första matcherna har klubben rest sig och hittat formen på sistone. Innan förlusten senast hade Wuhan Zall fyra segrar på sex matcher. Just nu ligger laget på en stabil åttondeplats i ligan med 18 inspelade poäng på 14 matcher. En seger borta mot Hebei CFFC skulle se till att Wuhan Zall har rygg på toppkvartetten och därmed kan utmana om en Champions League-plats.

Fem senaste matcherna

Statistik

De två senaste matcherna mellan Hebei CFFC och Wuhan Zall har slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett då bortaspelande Hebei CFFC.

Hebei CFFC har hittat nätet i 83 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Wuhan Zall snittar hela 3.80 mål per bortamatch i ligaspelet den här säsongen.

Hebei CFFC har hållit nollan i endast 17 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

Wuhan Zall har släppt in minst 1 mål i de 5 senaste matcherna i ligan.

Speltips

För Hebei CFFC har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Wuhan Zall på bortaplan i ligan är hela 80 procent. Två lag som är i målform gör upp om viktiga poäng i den kinesiska högstadivisionen. Hebei CFFC behöver hitta en seger för att skapa marginal ned till nedflyttningsstrecket och påbörja en klättring upp mot tabelltoppen. Wuhan Zall hade en fin svit innan förlusten mot Chongqing Dangdai (2-3) senast och vill studsa tillbaka direkt. Hebei CFFC har gjort mål i de fyra senaste ligamatcherna och släppt in mål i fem av de sex senaste hemmamatcherna. Wuhan Zall har gjort minst två mål i de två senaste ligamatcherna och samtidigt släppt in mål i alla bortamatcher i ligaspelet hittills. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Langfang City Sports Center.

Djävulens advokat

Även om både Hebei CFFC och Wuhan Zall brukar bjuda på kalas finns det vissa orosmoln på himlen. Bara två av de fyra senaste matcherna i ligaspelet för gästerna har slutat med att båda lagen gjort mål. Wuhan Zall har dessutom bara vunnit två av sina fem senaste matcher på bortagräs i ligan. Ett tidigt hemmamål kan dra undan mattan.


Publicerad: 28 juni 2019 klockan 07:42

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
28 jun 13.35
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.70

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!