Henan Jianye vs Shandong Luneng • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Henan Jianye vs Shandong Luneng

Henan Jianye söker efter formen med bara en seger på de åtta senaste. Shandong Luneng vill plocka en ny seger för att knapra in på topptrion.

Avspark: 12 jul 13.35
Annons

Henan Jianye har gått tungt större delen av säsongen och behöver nu vända trenden för att undvika en bottenstrid. Men med bara en seger på de åtta senaste i ligaspelet ser det onekligen mörkt ut. Shandong Luneng är ute efter ännu en topplacering efter en stabil vår i den kinesiska högstaligan. Med två raka segrar i ryggen finns nu hopp om att krympa avståndet upp till topptrion ytterligare.

Hemmalag

Henan Jianye slutade på den nedre tabellhalvan förra säsongen. Även den här säsongen ser ut att bli en kämpig resa för klubben som bara vunnit fyra matcher totalt i ligaspelet och sladdar in på en småskakig elfteplats i tabellen med 17 poäng på 16 matcher. Med tanke på att det endast är sex poäng ner till strecket måste Henan Jianye höja sig flera nivåer för att bryta den negativa trenden (en seger på de åtta senaste) och utöka marginalen ned till bottenskiktet.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Shandong Luneng knep en tredjeplats förra året och är på god väg att utmana om en plats bland åtminstone de fyra främsta den här säsongen. Det efter en stabil vår med bara fyra förluster totalt. Just nu ligger laget på en fjärdeplats i tabellen med 28 inspelade poäng på 16 matcher. Visserligen är det fortfarande ett glapp upp till tredjeplatsen på tolv poäng. Så visst behöver Shandong Luneng fortsätta den uppåtgående formkurvan (två raka segrar i ligaspelet) för att ha en möjlighet att knapra sig ikapp och reprisera fjolårets placering.

Fem senaste matcherna

Statistik

Spelet går in i de sex senaste matcherna mellan Henan Jianye och Shandong Luneng. Allra senaste mötet i ligaspelet lagen emellan slutade 2-2.

Henan Jianye snittar totalt 3.14 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt.

Shandong Luneng har gjort minst 1 mål i de 11 senaste matcherna i ligan.

Henan Jianye har hittat nätet i 86 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Shandong Luneng har släppt in mål i 88 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Henan Jianyes del har båda lagen gjort mål i 71 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Mållinan har passerats i 57 procent av hemmamatcherna. Båda lagen har nätat i hela 88 procent av Shandong Lunengs bortamatcher i ligan hittills och laget har klivit över spelad mållina i 62 procent av matcherna på bortagräs. Dessutom har gästerna gjort mål i elva raka matcher i ligaspelet. Lagen trivs även mot varandra och spelet har gått in i de sex senaste mötena lagen emellan. Allting talar för en ny fartfylld batalj mellan två lag som verkligen vill åt tre poäng inför fortsättningen av säsongen. Därför spelas att det blir över två mål gjorda totalt och att båda lagen nätar i matchen på Zhengzhou Hanghai Stadium.

Djävulens advokat

Shandong Luneng har vunnit och hållit nollan i de två senaste matcherna i ligaspelet. Spelet går bara in i tre av de åtta senaste matcherna för gästerna. Samtidigt har spelet gått in i endast två av de åtta senaste matcherna för ett Henan Jianye som dessutom haft problem att göra mål framåt i de senaste ligaomgångarna.


Publicerad: 12 juli 2019 klockan 09:15

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
12 jul 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.90

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!