Hertha Berlin vs Augsburg • Rekraketer
Annons
Speltips
Bundesliga

Hertha Berlin vs Augsburg

Hertha Berlin kryssade senast efter att ha vunnit de två första matcherna i ligan sedan återstarten. Augsburg behöver poäng för att kunna säkra kontraktet i den tyska högstaligan.

Avspark: 30 maj 15.30
Annons

Hertha Berlin, som slutade på en elfteplats i Bundesliga förra året, är återigen på väg mot en mittenplacering. Klubben, som inledde återstarten av ligaspelet med två segrar (3-0 mot Hoffenheim och hela 4-0 mot Union Berlin), ligger just nu på en tiondeplats med 35 poäng på 28 matcher. Med en Europa-plats bara sju poäng lever fortfarande hoppet om en lyckosam avslutning på ligan för ett Hertha Berlin som även vill revanschera sig efter krysset borta mot RB Leipzig (2-2) senast.

Augsburg går mot en nervkittlande avslutning på säsongen när bottenskiktet i den tyska högstaligan tätnar. Klubben har bara en seger på de åtta senaste matcherna i ligaspelet och måste onekligen hitta formen nu när endast sex omgångar återstår. För tillfället ligger Augsburg, som spelade oavgjort mot Paderborn (0-0 senast, på en tolfteplats i tabellen med 31 inspelade poäng på 28 matcher. Ned till kvalstrecket är det i dagsläget bara fyra poäng som skiljer.

För Hertha Berlin ligger det totala målsnittet på 3.29 mål per hemmamatch i ligaspelet. Även för Augsburg ligger motsvarande bortasnitt på totalt 3.29 mål per match.
Hertha Berlin kliver över spelad lina i de 8 senaste matcherna. I de 5 senaste ligamatcherna har laget gjort minst 2 mål framåt.
Linan passeras i de 4 senaste matcherna mellan Hertha Berlin och Augsburg. Det senaste mötet lagen emellan slutade hela 4-0 till ett för dagen hemmaspelande Augsburg.
Hertha Berlin kliver över linan i 79 procent av hemmamatcherna i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Augsburgs del på bortaplan ligger siffran på 50 procent.

Hertha Berlin har fått vittring på Europa-spel efter några fina segrar efter det att ligan återstartade för några veckor sedan. Augsburg slåss å andra sidan för nytt kontrakt i Bundesliga och är i poängbehov för att skapa luft ner till bottentrion. Här kan vi räkna med två lag som kommer att gå för segern. Ett formtoppat Hertha Berlin har gjort nio mål på de tre senaste matcherna och kliver över linan i de åtta senaste matcherna. Och när gästerna, som nätat i 64 procent av bortamatcherna så här långt in på säsongen, behöver kliva framåt kommer det att skapas många möjligheter. Underhållningsvärde: på.


Publicerad: 30 maj 2020 klockan 12:26

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
30 maj 15.30
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr (1U)

1.80

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!