Jiangsu Suning vs Guangzhou Evergrande • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Jiangsu Suning vs Guangzhou Evergrande

Jiangsu Suning är fast i ett ingenmansland nedanför toppskiktet. Guangzhou Evergrande ser en möjlighet att dryga ut serieledningen.

Avspark: 12 sep 13.35
Annons

Jiangsu Suning missade Champions League-spel med bara fem poängs marginal förra säsongen. Även den här upplagan av den kinesiska högstaligan ser ut att sluta precis utanför toppskiktet för klubben. Guangzhou Evergrande leder serien och vill nu ta chansen att öka luckan ned till jagande tvåan Beijing Guoan som ligger fem poäng efter.

Hemmalag

Jiangsu Suning har blandat och gett under säsongen. Men sett till de senaste ligamatcherna har spelet sett betydligt bättre ut för klubben som nu är uppe i sex raka matcher utan förlust. Just nu ligger laget på en femteplats i tabellen med 34 poäng på 23 matcher. Visserligen ligger Jiangsu Suning för långt bort från toppstriden för att kunna utmana om en Champions League-plats. Men laget är starkt på hemmagräs och har bara förlorat två matcher i ligan den här säsongen hemma på Nanjing Olympic Sports Center. En svår nöt att knäcka för ett Guangzhou Evergrande med två raka kryss i ryggen.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Guangzhou Evergrande är ute på ett revanschtåg den här säsongen efter att ha slutat på en andraplats förra året. Och det är inget fel på formen. Klubben har vunnit alla ligamatcher utom en sedan mitten av maj (!) och ser därmed ut att gå mot titeln. För tillfället leder Guangzhou Evergrande serien med 59 inspelade poäng på 23 matcher. Men med fem poäng ner till ligatvåan Beijing Guoan är ingenting klart. Och Guangzhou Evergrande måste fortsätta att plocka segrar för att kunna känna sig säkra i förarsätet. Efter två raka matcher utan seger finns det en viss oro för att formtoppen är över. En seger borta mot Jiangsu Suning skulle onekligen lugna ner leden inför slutspurten av ligaspelet.

Fem senaste matcherna

Statistik

Fem av de sex senaste matcherna mellan Jiangsu Suning och Guangzhou Evergrande passerar spelad mållina. Det allra senaste mötet lagen emellan precis innan sommaren slutade 2-2.

Jiangsu Suning har gjort minst 2 mål framåt i de 4 senaste ligamatcherna.

Guangzhou Evergrande snittar totalt 3.42 mål totalt per bortamatch i ligaspelet.

Jiangsu Suning har släppt in mål i hela 83 procent av ligamatcherna hittills.

Guangzhou Evergrande har gjort minst 2 mål i de 9 senaste bortamatcherna i ligan.

Speltips

För Jiangsu Suning har 64 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen slutat med minst tre mål gjorda totalt. Motsvarande siffra för Guangzhou Evergrande på bortaplan i ligan ligger på hela 75 procent. Hemmalaget har fått rejäl utdelning på sistone och gjort minst två mål framåt i de fyra senaste ligamatcherna. Samtidigt ståtar Guangzhou Evergrande med en svit på hela femton raka matcher utan att ha blivit nollade. Visst finns det mycket som talar för ett nytt målkalas. Sett till tidigare möten trivs även Jiangsu Suning och Guangzhou Evergrande med att möta varandra. Spelad mållina passeras i fem av de sex senaste matcherna. Därför spelas att det blir minst tre mål totalt i matchen på Nanjing Olympic Sports Center.

Djävulens advokat

För Guangzhou Evergrande har de två senaste matcherna slutat med under tre mål gjorda totalt. Allra senast blev det till och med mållöst (0-0 mot Kashima Antlers) i asiatiska Champions League. Med tanke på tabelläget finns en risk att ett avslappnat hemmalag får ett mer segertörstande (och nervöst) bortalag ur balans.


Publicerad: 12 september 2019 klockan 07:59

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
12 sep 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.60

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!