Jiangsu Suning vs Shanghai Shenhua • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Jiangsu Suning vs Shanghai Shenhua

Jiangsu Suning behöver en seger för att kunna haka på topptrion. Shanghai Shenhua måste spela till sig poäng för att lyfta över strecket.

Avspark: 20 jun 13.35
Annons

Jiangsu Suning missade en fjärdeplats med endast fem poängs marginal förra säsongen. I år har klubben siktet inställt på att ta revansch och knipa en topplacering för att få chansen i Champions League-kvalet. Shanghai Shenhua är inne i en rejäl formsvacka (nio rak ligamatcher utan seger) och behöver nu höja sig flera nivåer för att kunna lämna bottenskiktet och ta sig upp på säker mark i tabellen.

Hemmalag

Jiangsu Suning stod för en fin prestation i fjol när klubben var snubblande nära att ta sig till det asiatiska CHampions League-kvalet. Men till slut blev det en (i sammanhanget snöplig) femteplats med fem poäng upp till fyran Beijing Guoan. Den här säsongen är siktet inställt på revansch. Efter att ha blandat och gett under inledningen av säsongen ligger laget nu på en femteplats i tabellen med 21 inspelade poäng på 13 matcher. Seger krävs nu för att klubben ska närma sig topptrion i tabellen. Jiangsu Suning kan åtminstone luta sig emot ett fint facit på hemmagräs. Av lagets sex hemmamatcher i ligaspelet hittills har de vunnit fem och spelat oavgjort i en.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Shanghai Shenhua är helt under isen och har haft förtvivlat svårt att skrapa ihop poäng den här säsongen. Laget har inte vunnit en ligamatch sedan början av april (2-1 på bortagräs mot Henan Jianye) och har tappat positioner i tabellen för i princip varje omgång som har gått. För tillfället ligger Shanghai Shenhua näst sist (på en femtondeplats) med endast 9 inspelade poäng på 13 matcher. Laget behöver onekligen vakna till liv om inte säsongen ska utveckla sig till en nervig bottenstrid.

Fem senaste matcherna

Statistik

Båda lagen har gjort mål i fem av de sju senaste matcherna mellan Jiangsu Suning och Shanghai Shenhua. Allra senaste mötet slutade 1-1.

Jiangsu Suning har gjort minst 1 mål framåt i de 9 senaste ligamatcherna.

Shanghai Shenhua har hittat nätet i 86 procent av lagets ligamatcher på bortagräs.

Jiangsu Suning snittar hela 4.17 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet.

Shanghai Shenhua har släppt in minst 1 mål i de 8 senaste bortamatcherna i ligan.

Speltips

För Jiangsu Sunings del har båda lagen gjort i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. Samtidigt ligger laget totala målsnitt på hemmaplan på hela 4.17 mål per match. För Shanghai Shenhua har båda lagen gjort mål i 86 procent av bortamatcherna i ligaspelet den här säsongen. Det totala målsnittet ligger på 3.00 mål per ligamatch. Två lag som krigar i varsin del av tabellen gör upp om viktiga poäng i den kinesiska högstadivisionen. Jiangsu Suning behöver satsa framåt för att ta tre poäng och närma sig topptrion i tabellen. Shanghai Shenhua har inte vunnit på nio raka matcher i ligaspelet och måste ordna poäng för att kunna ta sig över nedflyttningsstrecket. Allting talar för en fartfylld, underhållande och böljande tillställning med mål i överflöd. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Nanjing Olympic Sports Center.

Djävulens advokat

Visserligen talar det mesta för att det blir mål åt bägge håll i matchen mellan Jiangsu Suning och Shanghai Shenhua. Men samtidigt är gästernas form oklar. Laget har bara gjort ett mål på de tre senaste matcherna i ligaspelet och inte vunnit på nio raka matcher. Får hemmalaget in ett tidigt mål kan luften helt klart gå ur bortalaget.


Publicerad: 20 juni 2019 klockan 09:51

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
20 jun 13.35
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.75

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!