Kolding IF vs Fredericia • Rekraketer
Annons
Speltips
1. Division

Kolding IF vs Fredericia

Kolding IF ställer in siktet på att plocka tredje raka segern i ligaspelet. Fredericia ser en fin möjlighet att utöka serieledningen i tabellen.

Avspark: 3 okt 18.30
Annons

Kolding IF är nykomlingen som onekligen satt fart med besked i inledningen av säsongen. Laget nosar redan på en plats bland de två främsta. Fredericia landade i mitten av tabellen förra säsongen. Men den här upplagan av den danska andradivisionen siktar klubben på avancemang efter en fin start på hösten.

Hemmalag

Kolding IF avancerade från den danska tredjedivisionen inför säsongen. Och nog ser det ut som att laget inte kommer att bli en självklar slagpåse i andraligan. Klubben har inlett säsongen stabilt och vann de första fyra matcherna i ligaspelet. Efter en svagare period för några veckor sedan har Kolding IF hittat tillbaka till formen med två raka segrar (senast 2-1 mot Viborg) och ligger för tillfället på en lovande tredjeplats i tabellen med 20 poäng på 11 matcher. En ny seger hemma mot Fredericia kan se till att nykomlingen övertar förstaplatsen.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Fredericia slutade på en sjätteplats i den danska andraligan förra säsongen och fann sig till slut fem poäng ifrån en kvalplats och spel om avancemang. Den här hösten har börjat strålande för laget som vunnit sex matcher hittills och bara förlorat två totalt. Den viktiga segern hemma mot Hvidovre (3-2) senast har sett till att Fredericia fortsatt försvarar förstaplatsen i tabellen med 21 inspelade poäng på 11 matcher. I toppmötet med Kolding IF sitter gästerna på en finfin möjlighet att ta ytterligare ett språng och skapa en lucka i toppen.

Fem senaste matcherna

Statistik

De två tidigare mötena mellan IF Kolding och Fredericia har båda slutat med minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 4-3 till ett då hemmaspelande Fredericia.

Kolding IF snittar totalt 3.64 mål per match i ligaspelet hittills.

Fredericia har gjort minst 2 mål framåt i de 3 senaste bortamatcherna.

Kolding IF har släppt in mål i 82 procent av lagets matcher i ligaspelet.

Fredericia snittar totalt 3.82 mål per ligamatch så här långt.

Speltips

För Kolding IF har spelad mållina passerats i 64 procent av lagets matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Fredericia ligger på hela 91 procent. Hemmalaget har medvind efter två raka segrar i ligaspelet och vill nu klättra ytterligare i tabelltoppen genom en tredje trepoängare. Även Fredericia har två raka segrar och ser nu en fin möjlighet att slå undan benen på en toppkonkurrent och försvara förstaplatsen i tabellen. Räkna med offensivt, fredjigt spel mellan två lag som kommer att kliva på för att få med sig alla poängen från mötet. Plattan i botten är det som gäller i kväll. De två tidigare matcherna mellan lagen passerar dessutom spelad lina. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Autocentralen Park.

Djävulens advokat

Allting talar för att Kolding IF och Fredericia kommer att bjuda på ännu en målfest när de båda topplagen nu möts. Men med tanke på hur mycket som står på spel finns en risk att vi i stället för en öppen historia får se ett riskminimerande från båda håll där det viktigaste blir att hålla oavgjort och inte tillåta motståndarna att dra ifrån. Tidigt mål behövs.


Publicerad: 3 oktober 2019 klockan 08:34

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
3 okt 18.30
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.61

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!