Kolding IF vs Nykøbing FC • Rekraketer
Annons
Speltips
1. Division

Kolding IF vs Nykøbing FC

Kolding IF jagar nu en plats bland de tre främsta för att nå avancemang. Ett Nykøbing FC i gungning har inte vunnit på fem raka ligamatcher.

Avspark: 11 okt 18.00
Annons

Kolding IF är nykomlingar i den danska andradivisionen. Men laget har inlett säsongen bra och är uppe och nosar på en plats bland de tre främsta i tabellen. Nykøbing FC landade på den undre tabellhalvan i ligaspelet förra året. Men upp till en kvalplats och spel om uppflyttning var det endast sju poäng som skiljde till slut.

Hemmalag

Kolding IF tog steget upp till 1. Division inför säsongen. Och visst har nykomlingen inlett säsongen stabilt. Efter fyra inledande segrar hamnade laget visserligen i en mindre formsvacka (fem raka utan segrar) i augusti och september. Men med två segrar på de tre senaste verkar Kolding IF nu ha fått upp farten igen. För tillfället ligger klubben på en fjärdeplats i tabellen med 20 poäng på 12 matcher. Med bara en poäng upp till Viborg och tredjeplatsen finns alla möjligheter att blanda sig i toppstriden på allvar i händelse av en seger mot ett sargat Nykøbing FC.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Nykøbing FC slutade på en åttondeplats i ligaspelet förra säsongen. Den här upplagan av den danska andraligan vill klubben närma sig toppen och utmana om avancemang till högstaserien. Och det såg lovande ut till en start. Nykøbing FC vann tre av de fyra inledande matcherna och hakade på övriga topplag. Men sedan dess har det gått betydligt tyngre för laget som bara vunnit en enda match sedan mitten av augusti och nu är uppe i fem raka ligamatcher utan seger. Just nu ligger Nykøbing FC på en sjätteplats i tabellen med 16 inspelade poäng på 12 matcher.

Fem senaste matcherna

Statistik

Kolding IF snittar totalt 3.50 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Nykøbing FC ligger snittet på bortaplan i ligaspelet på hela 4.67 mål per match.

Kolding IF har hållit nollan i endast 17 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

Nykøbing FC har släppt in minst 2 mål i de 7 senaste ligamatcherna.

För Kolding IF går spelet in i 5 av de 7 senaste matcherna i ligaspelet.

Nykøbing FC har hittat nätet i 83 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Speltips

För Kolding IF har 83 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills slutat med att båda lagen gjort mål. Samtidigt har spelad mållina passerats i 67 procent av hemmamatcherna. För Nykøbing FC har båda lagen nätat i 83 procent av lagets ligamatcher på bortplan. Och i 92 procent av alla ligamatcher hittills den här säsongen har det blivit minst tre mål totalt. Två lag som vill närma sig toppen av tabellen på allvar gör upp om viktiga poäng i den danska andraligan. Kolding IF har en finfin möjlighet att slå sig in bland de tre främsta och är revanschssugna efter förlusten mot Fredericia i den senaste omgången. Nykøbing FC har inte vunnit på fem raka ligamatcher och behöver nu kliva framåt för att bryta trenden och hitta en seger. Därför spelas att båda lagen nätar och att det blir minst tre mål totalt i matchen på Autocentralen Park.

Djävulens advokat

Allting talar för att det blir en målrik och tät uppgörelse på Autocentralen Park. Men frågan är hur mycket energi som finns hos ett stukat Nykøbing FC utan självförtroende. Gör Kolding IF det första målet i matchen finns en risk att vi får se ett uppgivet bortalag lägga sig platta utan att ha kraft nog att bita tillbaka och vända på steken.


Publicerad: 11 oktober 2019 klockan 11:24

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
11 okt 18.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.72

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!