Leyton Orient vs Bradford City • Rekraketer
Annons
Speltips
League Two

Leyton Orient vs Bradford City

Leyton Orient är nu uppe i sex raka matcher utan seger i ligaspelet och har förlorat de två senaste på hemmaplan. Bradford City har blandat och gett under den senaste tiden. Men klubben har fortfarande häng på toppen och kan krympa luckan ytterligare vid ny seger.

Avspark: 14 dec 16.00
Annons

Leyton Orient öppnade säsongen hyggligt som nykomlingar med två segrar och ett kryss på de fyra första i ligaspelet. Men sedan dess har det gått tyngre för den klassiska klubben som bara skrapat ihop fem segrar totalt i ligan så här långt. Med sex raka matcher utan seger (varav fyra varit förluster) ser det onekligen kärvt ut för ett Leyton Orient som närmar sig nedflyttningsstrecket med stora kliv. Laget ligger för närvarande på en nittondeplats i tabellen med 21 poäng på 20 matcher och har nu endast sex poäng ner till Stevenage under strecket. Trendbrott behövs om Leyton Orient ska få med sig medvind in i en hektisk vinterperiod.

Bradford City halkade ur League One i våras och vill nu studsa tillbaka till den engelska tredjedivisionen så fort som möjligt. Men den forna Premier League-klubben har blandat och gett (framför allt under de senaste veckorna) med bara två segrar på de fem senaste och behöver hitta stabilitet för att inte tappa mark i toppen av tabellen. För tillfället ligger Bradford City på en sjätteplats i tabellen med 34 inspelade poäng på 19 matcher och har därmed fem poäng upp till Swindon Town på förstaplatsen. Men med tanke på att serieledarna har en match mer spelad finns alla möjligheter för gästerna att krympa avståndet genom att få med sig tre poäng från The Breyer Group Stadium.

För Leyton Orient har 70 procent av lagets hemmamatcher slutat med att båda lagen gjort mål. För Bradford City ligger motsvarande siffra på bortaplan i ligaspelet på 78 procent.
Leyton Orient har hållit nollan i endast 20 procent av lagets hemmamatcher och samtidigt gjort mål i 80 procent av matcherna på hemmagräs.
Bradford City har släppt in mål i 78 procent av ligamatcherna på bortagräs hittills. Laget har samtidigt gjort mål i 100 procent av bortamatcherna i ligaspelet och i 89 procent av matcherna i ligan totalt sett.
För Leyton Orient går spelet in i 7 av de 8 senaste matcherna på hemmaplan i ligaspelet. För Bradford City har båda lagen nätat i 6 av de 7 senaste ligamatcherna på bortaplan.

Leyton Orient har bjudit på rejäla svängdörrar under hösten och släppt in näst flest mål av alla lag (bara Morecambe har släppt in fler) i serien. Samtidigt ståtar klubben med den, sett till målproduktionen, sjunde vassaste offensiven. Ett målglatt gäng som nu behöver kliva framåt för att bryta den negativa trenden med sex raka matcher utan seger. Bradford City tog en viktig seger senast mot Newport (1-0) på hemmaplan och kan i händelse av en ny seger klättra upp till en andraplats i tabellen och krympa avståndet upp till Swindon Town och förstaplatsen till två pinnar. Gästerna har nätat i fjorton raka ligamatcher och ingenting talar för att ett ihåligt hemmalag ska kunna hålla emot. Men samtidigt sitter Leyton Orient på mer än tillräcklig eldkraft för att skjuta hål på ett Bradford City som i sin tur släppt in mål i de fem senaste bortamatcherna.


Publicerad: 10 december 2019 klockan 12:06

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
14 dec 16.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.72

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!