Manchester United vs Wolverhampton • Rekraketer
Annons
Speltips
Premier League

Manchester United vs Wolverhampton

Manchester United har förlorat tre av de fyra senaste i ligaspelet och nu mullrar marken under Ole Gunnar Solskjærs fötter. Wolverhampton vill studsa tillbaka efter den tunga uddamålsförlusten mot serieledande Liverpool senast.

Avspark: 1 feb 18.30
Annons

Manchester United landade på en sjätteplats i tabellen i fjol och knep därmed den näst sista Europa-platsen. Även den här säsongen ser det ut att bli en hård kamp om en plats bland de sex främsta. Och efter en tung formdipp med tre förluster på de fyra senaste i ligaspelet (allra senast 0-2 mot Burnley hemma på Old Trafford) behöver The Red Devils nu växla upp och studsa tillbaka för att inte tappa värdefull mark. För tillfället ligger klubben på en femteplats med 34 inspelade poäng på 24 matcher.

Wolverhampton stod för fin säsong som nykomlingar i Premier League förra året. Laget tog en sjundeplats och säkrade i och med det spel i Europa League. Nog ser det ut som att Wolves kommer att vara med och kriga i toppen av tabellen även den här säsongen. Det efter en stabil höst med bara sex förluster totalt så här långt in i ligaspelet. Just nu ligger Wolverhampton på en sjundeplats i tabellen med 34 poäng på 24 matcher. En seger borta mot ett formsvagt Manchester United skulle ge en fin skjuts i ryggen och se till att klubben tar rygg på fjärdeplacerade Chelsea.

Manchester United har gjort mål i 92 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Wolverhampton på bortaplan i ligan ligger på 83 procent.
Båda lagen har gjort mål i de 3 senaste ligamatcherna mellan Manchester United och Wolverhampton. Det allra senaste mötet i ligaspelet lagen emellan slutade 1-1.
Manchester United har hållit nollan endast i 25 procent av hemmamatcherna i ligan hittills. Samtidigt har Wolverhampton släppt in mål i 83 procent av ligamatcherna på bortaplan.
Wolverhampton har hittat nätet i de 4 senaste matcherna i ligaspelet och släppt in mål i de 8 senaste ligamatcherna på bortaplan.

För Manchester Uniteds del har spelet gått in i sju av de nio senaste ligamatcherna på hemmagräs. Samtidigt har båda lagen gjort mål i åtta av de nio senaste matcherna för Wolverhampton. Här finns gott om spelvärde i en sexpoängsdrabbning om Europa-platserna där båda lagen vill knipa en trepoängare för att skapa andrum. Manchester United behöver kliva framåt i banan och vända formkurvan för att inte de jagande lagen underifrån ska äta sig ikapp och förbi. Wolverhampton är revanschsugna efter snöpliga förlusten mot Liverpool (1-2) senast och har visat sig vara svåra att bryta ner. Dessutom kan gästerna luta sig mot ett fint facit gentemot hemmalaget. Wolverhampton har nämligen inte förlorat någon av de tre ligamatcherna mot Manchester United i ligaspelet sedan laget tog klivet upp i Premier League inför förra säsongen.


Publicerad: 29 januari 2020 klockan 10:11

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
1 feb 18.30
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr (1U)

1.95

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!