Mjøndalen vs SK Brann • Rekraketer
Annons
Speltips
Eliteserien

Mjøndalen vs SK Brann

Mjøndalen behöver studsa tillbaka efter förlusten i senaste ligamatchen. SK Brann jagar fortsatt en plats bland de tre främsta i tabellen.

Avspark: 18 aug 18.00
Annons

Mjøndalen har haft en kämpig resa som nykomlingar i den norska högstaligan och krigar nu för att undvika nedflyttning. SK Brann slutade på en tredjeplats förra året. Och den här säsongen vill klubben återupprepa framgången för att nå spel ute i Europa.

Hemmalag

Mjøndalen har fått det tufft som nykomlingar i Eliteserien. Laget har bara vunnit tre matcher totalt och kan bara noteras för en seger sedan början av maj månad. Men en rad oavgjorda matcher (fem av de sju senaste har slutat med kryss) har lett till att klubben åtminstone ligger på rätt sida kval- och nedflyttningsstrecken. Just nu ligger Mjøndalen på en tolfteplats i tabellen med 17 poäng på 17 matcher. Men i en jämn bottenstrid är marginalerna små och med tanke på att Tromsø (som befinner sig under kvalstrecket) ligger på samma poäng behöver nu nykomlingarna hitta en extra växel för att kunna klättra i tabellen.

Fem senaste matcherna

Bortalag

SK Brann slutade trea i fjol och fick med det chansen ute i Europa. I år är siktet inställt på en ny topplacering. Och efter en förhållandevis stark säsong (bara fyra förluster) hittills är klubben definitivt med i racet om en plats bland de tre främsta. För tillfället ligger SK Brann på en fjärdeplats i tabellen med 29 inspelade poäng på 17 matcher. Med två raka segrar (senast övertygande 3-0 mot Ranheim) finns det gott om medvind och självförtroende hos gästerna. En ny seger borta mot Mjøndalen ger SK Brann en fin möjlighet att knapra ikapp på trean Odd BK som i dagsläget ligger fyra poäng före.

Fem senaste matcherna

Statistik

Mjøndalen har gjort minst två mål framåt i de tre senaste hemmamatcherna i ligaspelet. SK Brann är obesegrade i sex raka matcher i ligaspelet efter en fin period.

Mjøndalen snittar hela 3.38 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet.

SK Brann har hittat nätet i 100 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Mjøndalen har gjort minst 1 mål i de 8 senaste hemmamatcherna i ligaspelet.

SK Brann har hållit nollan i endast 25 procent av ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För Mjøndalen har spelet gått in i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Även för SK Brann är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 75 procent. Hemmalaget har nätat i de åtta senaste hemmamatcherna i ligaspelet och båda lagen har gjort mål i åtta av de tio senaste matcherna. SK Brann har hittat nätet i alla (!) bortamatcher i ligan hittills och samtidigt släppt in mål i 75 procent av bortamatcherna. Två lag som verkligen bjudit upp till dans den här säsongen gör upp om viktiga poäng nu när Eliteserien går in på andravarvet. Räkna med full fart framåt och böljande spel. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Consto Arena.

Djävulens advokat

Bara en av de tre senaste matcherna mellan Mjøndalen och SK Brann har slutat med att båda lagen gjort mål. Och för SK Brann har bara en av de tre senaste matcherna i ligaspelet slutat med att båda lagen hittat nätet.


Publicerad: 18 augusti 2019 klockan 07:48

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
18 aug 18.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
2 000 kr

1.70

Odds

Plusmeny
Reims vs Strasbourg
BLGM1 000 kr2.05
Chelsea vs Leicester
BLGM1 000 kr1.75

Dela vidare!

Kommentera nedan!