Nancy vs Troyes • Rekraketer
Annons
Speltips
Ligue 2

Nancy vs Troyes

Nancy behöver en seger för att kunna lyfta från bottenstriden kring strecket. Troyes jagar serieledande Grenoble i jakten på uppflyttning.

Avspark: 15 dec 20.00
Annons

Nancy är inne i en tung period i den franska andradivisionen. Klubben är nu uppe i sju raka matcher i ligaspelet (senast 2-2 hemma mot ligatrean Auxerre) utan seger. Visserligen har laget strypt förlustsviten (fyra raka torsk i november och början av december) och spelat två oavgjorda i följd. Men Nancy behöver onekligen segrar för att kunna klättra i tabellen och skaka en lucka ner till lagen som jagar under strecken. Klubben ligger för närvarande på en sextondeplats i tabellen med endast 13 inspelade poäng på 14 matcher.

Troyes har siktet inställt på uppflyttning till Ligue 1. Och visst ser det lovande efter en fin start på säsongen för klubben som vunnit fyra av de fem senaste i ligaspelet. Med bara två förluster totalt så här långt (1-2 mot Sochaux och 1-2 mot topprivalen Auxerre) är det ett stabilt lag som ser en chans att dra ifrån i toppen av tabelleni jakten på avancemang. För tillfället ligger Troyes på en andraplats i Ligue 2 med 28 poäng på 14 matcher. Upp till serieledande Grenoble är det i dagsläget endast en poäng som skiljer.

För Nancy har det blivit minst 3 mål gjorda totalt i 4 av de 5 senaste hemmamatcherna i ligaspelet. Totala målsnittet för klubben på hemmagräs ligger på 3.17 mål per match.
Troyes har gjort mål i 86 procent av lagets matcher i ligaspelet och gjort minst 2 mål framåt i 5 av de 6 senaste ligamatcherna.
För Troyes har det blivit minst 3 mål gjorda i 57 procent av ligamatcherna totalt. Linan har passerats i 5 av de 6 senaste i ligan.
Tre av de fyra senaste matcherna mellan Nancy och Troyes har slutat med minst 2 mål gjorda totalt. Men det allra senaste mötet lagen emellan förra hösten slutade 0-0.

Nancy behöver kliva framåt för att bryta den negativa trenden och plocka första segern sedan slutet av oktober. Samtidigt är det ett revanschsuget Troyes som gästar efter att ha kryssat (0-0) mot ligasjuan Caen i den senaste ligaomgången. Klart är att vi kan vänta oss fartfyllt spel mellan två lag som inte har vilat på hanen rent målmässigt hittills under hösten. En generös mållina ger fint spelvärde när det helt klart luktar överspel. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i mötet på Stade Marcel Picot.


Publicerad: 15 december 2020 klockan 11:10

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
15 dec 20.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 500 kr (3U)

2.30

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!