New York City vs New England Revolution • Rekraketer
Annons
Speltips
MLS

New York City vs New England Revolution

New York City behöver vända den negativa trenden för att utmana toppduon. New England Revolution vill ta sig till en slutspelsplats.

Avspark: 5 sep 00.00
Annons

New York City har tappat fart i ligaspelet på sistone och behöver en vinst för att ta sig upp till en plats i tabellen som garanterar finalspel i den amerikanska högstadivisionen. New England Revolution har förtvivlat svårt att skrapa ihop poäng och ser ut att missa en slutspelsplats efter en trög och synnerligen svag ligasäsong.

Hemmalag

New York City inledde årets säsong i MLS strålande med hela fem segrar på de sju första matcherna. Men den senaste tiden har det gått bewtydligt tyngre för The Pigeons som efter en drös med skador inte riktigt lyckats kamma hem segrarna. Just nu ligger klubben på en tredjeplats i Eastern Conference med 48 poäng på 27 matcher. I händelse av seger mot New England Revolution kryper laget närmare toppduon som för tillfället innehar de två platserna i tabellen som garanterar en plats i finalspelet. Motivationen och hungern är på topp hos ett New York City som är urstarka på hemmagräs med vasse anfallsduon Ismael Tajouri och David Villa i spetsen. I matchtruppen mot New England Revolution saknas skadade Yangel Herrera, Cedric, Hountondji, Alex Callens, Jesus Medina och Jo Inge Berget.

Fem senaste matcherna

Bortalag

New England Revolution är inne i en djup formsvacka som aldrig tycks ta slut. Klubben har inte vunnit någon av de tio senaste matcherna i ligaspelet och ser ut att få det svårt att nå en slutspelsplats. Klubben ligger för tillfället på en blygsam åttondeplats i Eastern Conference med endast 30 inspelade poäng på 26 matcher. Poäng behövs om New England Revolution ska hålla drömmen om slutspel (sex poäng upp till strecket) vid liv. Men då behövs ett rejält trendbrott för ett bortasvagt lag som inte vunnit på bortagräs sedan i början av april. Inför mötet med New York City får bortalaget klara sig utan skadade trion Chris Tierney, Zachary Herivaux och Gabriel Somi.

Fem senaste matcherna

Statistik

New York City har inte förlorat på hemmaplan mot New England Revolution på de tre senaste matcherna. Senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett då hemmaspelande New England Revolution.

New York City snittar 2.31 mål framåt per match på hemmaplan.

New England Revolution har inte vunnit på 10 raka matcher i ligaspelet.

New York City snittar hela 2.54 poäng per match på hemmagräs.

New England Revolution snittar bara 0.67 poäng per bortamatch.

Speltips

Klasskillnad råder mellan New York City och New England Revolution. I tabellen är avståndet hela arton poäng. Visserligen är hemmalaget inne i en liten svacka. Men på hemmagräs har klubben sannerligen imponerat med hela tretton raka matcher (varav tio segrar) utan förlust. Samtidigt har New England Revolution inte vunnit en enda match sedan slutet av juni och totalt bara plockat en enda seger (2-0 mot Houston i början av april) på bortaplan under säsongen. Motivation, truppkvalitet och hemmafördel talar för en komfortabel trepoängare för hemmalaget som har siktet inställt på att norpa en av de två platserna som garanterar finalspel. Därför spelas att New York City vinner matchen hemma på Yankee Stadium. Spelsättet AH -0.5 är detsamma som att en rak vinst för New York City spelas, men oddset är lite högre.

Djävulens advokat

New York City är för all del numret större än gästerna. Men om vi ser till inbördes möten mellan lagen utmålar sig en helt annan bild. New England Revolution vann till och med den senaste matchen mot New York City (2-1 på hemmagräs) och har en vana av att stå upp bra mot Manchester Citys samarbetsklubb. Lyckas bortalaget med sin defensiva insats finns alla möjligheter att klara ett oavgjort resultat mot ett skadeskjutet New York City som har pressen på sig inför hemmapubliken på Yankee Stadium.


Publicerad: 5 september 2018 klockan 12:49

Speltipset
Tips
1 (AH -0.5)
Avspark
5 sep 01.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.60

Odds

Plusmeny
Warta Poznan vs Drutex-Bytovia
X2500 kr1.53
Portuguesa vs Trujillanos
X21 000 kr1.53

Dela vidare!

Kommentera nedan!