Nice vs Toulouse • Rekraketer
Annons
Speltips
Ligue 1

Nice vs Toulouse

Nice kan slå sig uppåt i tabellen i händelse av en ny hemmaseger i ligaspelet. Toulouse har nu förlorat hela åtta raka i ligan och behöver poäng för att kunna lämna jumboplatsen.

Avspark: 21 dec 20.45
Annons

Nice har till viss del slagit tillbaka efter dippen under september och oktober. Laget har vunnit två av de fyra senaste matcherna i ligaspelet och i en redan tajt ligatabell kan klubben nu ta ett fint skutt uppåt i händelse av en seger hemma mot ett stukat Toulouse. Just nu ligger Nice på en fjortondeplats i tabellen med 24 inspelade poäng på 18 matcher. Med tanke på att det endast är sex poäng upp till fjärdeplatsen finns det gott om motivation hos Patrick Vieiras mannar som ställer in siktet på tredje raka hemmasegern för att sätta tryck uppåt i tabellen.

Toulouse var snubblande nära att trilla ur Ligue 1 redan förra säsongen. Till sist säkrades kontraktet med bara fyra poängs marginal. Den här hösten har det sett ännu mer dystert ut för klubben som förlorat åtta (!) raka matcher i ligaspelet och inte tagit en seger sedan mitten av oktober (2-1 hemma mot Lille). Klart är att ett trendbrott behövs om Toulouse, som just nu ligger sist i tabellen med endast 12 poäng på 18 matcher, ska kunna lämna bottenskiktet av tabellen bakom sig och kriga sig upp till säker tabellmark. I dagsläget har gästerna fem poäng upp till strecket.

Nice snittar totalt 3.22 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Toulouse på bortaplan i ligaspelet är 3.56 mål per match.
För Nice passeras spelad mållina i 67 procent av lagets ligamatcher på hemmagräs hittills under hösten. Toulouse passerar spelad lina i 78 procent av bortamatcherna i ligaspelet.
Nice har gjort minst 2 mål framåt i de 2 senaste hemmamatcherna i ligan. Samtidigt har laget släppt in mål i de 3 senaste hemmamatcherna i ligaspelet.
För Nice har spelet gått in i 4 av de 5 senaste ligamatcherna. För Bordeuax har spelet gått in i 9 av de 11 senaste matcherna i ligaspelet.

Två av ligans sämsta försvar möts på Allianz Riviera. Skillnaden är att hemmaspelande Nice även har torrt krut framåt. Toulouse befinner sig helt under isen och måste nu knipa en trepoängare för att bryta en åtta matcher lång förlustsvit i ligaspelet och minska glappet upp till sjuttondeplacerade Amiens. Nice har gjort två mål framåt i de två senaste hemmamatcherna i ligaspelet. Samtidigt har gästande Toulouse släppt in i snitt 2.44 mål per bortamatch i ligaspelet hittills under den här hösten. Ett målrikt möta är att vänta när vi har att göra med ett bortalag som definitivt behöver kliva framåt för att skrapa till sig mer än välbehövliga poäng i jakten på säkrat kontrakt.


Publicerad: 17 december 2019 klockan 13:52

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
21 dec 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.90

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!