Oddevold vs Grebbestad • Rekraketer
Annons
Speltips
Division 1

Oddevold vs Grebbestad

Oddevold åkte på en plågsam högerkrok senast och vill revanschera sig. Grebbestad jagar sin första seger på bortaplan den här säsongen.

Avspark: 6 jun 00.00
Annons

Oddevold är utan poängförlust på hemmaplan den här säsongen och jagar uppflyttning till Superettan. Hemmalaget har häng på toppduon och vill skaka av sig förra veckans fiasko mot serieledarna Mjällby. Grebbestad har fått en tuff start och kommer till matchen med fyra raka torskar i ryggen. De söker fortfarande efter sin första trepoängare på bortagräs för säsongen.

Hemmalag

Oddevold inledde säsongen på ett strålande vis (sex matcher i rad utan förlust), men har åkt på två nitar i närtid (förluster mot Ljungskile och Mjällby). Just nu ligger klubben på en femteplats med 17 poäng på 9 matcher. De skuggar därmed toppduon i jakten på avancemang till Superettan. Laget vill hitta tillbaka till den fina formkurvan efter de senaste nederlagen och förväntas att explodera ur startblocken för att förlänga sin fina svit på hemmaplan. Till matchen mot Grebbestad kommer hemmalaget med formstarke målgöraren Liridon Selmani (sju mål hittills) i spetsen. Sedan tidigare är försvararen Mark Fezarit borta säsongen ut på grund av skada. Dessutom är Besim Alimi avstängd på grund av utvisning i förra ligaomgången.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Grebbestad har haft det förtvivlat svårt att skrapa ihop poäng så här långt in i säsongen. Segrarna har lyst med sin frånvaro för nykomlingen som för tillfället ligger under nedflyttningsstrecket på en femtondeplats (näst sist) med bara 4 inspelade poäng på 9 matcher. Klubben är inne i en djup formsvacka och tog sin senaste seger för en månad sedan (2-1 hemma mot Ängelholm). Bortaspelet har inte alls imponerat och laget ser ut att få det vansinnigt svårt att klara kontraktet om inte formen höjs avsevärt. Fyra raka torskar (senast 1-2 mot Skövde) har sänkt självförtroendet ytterligare. Grebbestad har en skade- och avstängningsfri matchtrupp inför det svåra bortamötet med Oddevold.

Fem senaste matcherna

Statistik

Oddevold har vunnit alla sina hemmamatcher den här säsongen och släpper bara in 0.25 mål per match på hemmagräs. Grebbestad har släppt in minst två mål i sina fyra senaste bortamatcher.

Oddevold har vunnit sina 4 senaste hemmamatcher.

Grebbestad har släppt in minst 1 mål i 9 raka matcher.

Oddevold snittar 2.00 mål framåt per match på hemmaplan.

Grebbestad har förlorat 6 av de 8 senaste matcherna.

Speltips

Oddevold är seriens starkaste hemmalag tillsammans med Mjällby. Efter den tunga förlusten i förra omgången brinner laget av revanschlusta. Ett hett Oddevold vill ta sin femte raka seger på hemmaplan och befästa sin topposition i tabellen. Ett avslaget och uddlöst Grebbestad som mest ser rött i tabellen lär (förmodligen) avfärdas utan större problem. Därför spelas att Oddevold vinner matchen hemma på Rimnersvallen.

Djävulens advokat

Oddevold har åkt på två tunga snytingar nyligen. Framför allt svider den senaste bortaförlusten mot serieledande Mjällby (0-6) där även försvararen Besim Alimi blev utvisad. Självförtroendet har fått sig en törn. Något som kan ligga hemmalaget i fatet när de tar sig an Grebbestad. Det trots en ruggigt stark form på hemmagräs.


Publicerad: 6 juni 2018 klockan 00:03

Speltipset
Tips
1
Avspark
6 jun 17.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.50

Odds

Plusmeny
Tromsdalen vs Jerv
X2500 kr1.48
Carlstad United vs Skellefteå
Ö 2.5500 kr1.44

Dela vidare!

Kommentera nedan!