Peterborough vs Lincoln City • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Peterborough vs Lincoln City

Peterborough jagar fortsatt en plats bland de sex främsta i tabellen. Lincoln City tog en viktig seger senast och klättrar därmed mot toppen.

Avspark: 12 okt 16.00
Annons

Peterborough missade sjätteplatsen i League One med en ynka poäng förra säsongen. Därmed är det ett revanschsuget lag som nu vill slå sig in i toppen för att kunna utmana om avancemang till Championship. Lincoln City knep en plats till League One efter att ha vunnit serien betryggande med sex poäng ner till andraplacerade Bury.

Hemmalag

Peterborough landade på en sjundeplats förra säsongen och fick aldrig chansen att spela om en uppflyttningsplats till Championship. Den här säsongen är tänkt att bli ett enda långt revanschtåg för tränare Darren Fergusons mannar som nu går stenhårt för en plats bland de sex främsta. För tillfället ligger Peterborough på en sjundeplats med 18 poäng på 11 matcher. Med två poäng upp till Fleetwood Town och tredjeplatsen finns alla möjligheter att ta ett rejält skutt i händelse av en seger (i sådana fall fjärde raka på hemmaplan) mot Lincoln City.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Lincoln City var aldrig nära att bli ikappsprungna i fjolårets upplaga av League Two. Klubben knep förstaplatsen utan problem och ser nu ut att kunna sätta avtryck i League One direkt. Visserligen har laget fallit tillbaka något efter den imponerande starten (tre raka segrar) av säsongen. Men segern hemma mot Sunderland (2-0) i den senaste ligaomgången var en välbehövlig injektion. Just nu ligger Lincoln City på en elfteplats i tabellen med 16 inspelade poäng på 12 matcher.

Fem senaste matcherna

Statistik

Peterborough och Lincoln City möttes i cupspelet förra säsongen. Den matchen slutade hela 4-2 till ett då hemmaspelande Lincoln City.

Peterborough har gjort minst 2 mål framåt i de 4 senaste hemmamatcherna i ligan.

Lincoln City har hittat nätet i 83 procent av lagets ligamatcher så här långt.

Peterborough har släppt in mål i 60 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Lincoln City har gjort minst 1 mål i de 6 senaste bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Peterborough har spelet gått in i 60 procent av lagets ligamatcher så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Lincoln City på bortaplan i ligan hittills ligger på hela 83 procent. Ett hemmalag som inte lämnat hemmaplanen mållösa den här säsongen möter ett bortalag som hittat nätet i sex raka bortamatcher i ligaspelet. Samtidigt har Peterborough släppt in mål i de fyra senaste matcherna i ligan. För Lincoln City har det blivit mål i egen kasse i de fem senaste ligamatcherna på bortaplan. Allting talar för en frejdig uppgörelse mellan två lag som definitivt vill ta ett kliv uppåt i tabellen och närma sig en plats bland de sex främsta för att i förlängningen kunna nå Championship. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Weston Homes Stadium.

Djävulens advokat

För Lincoln City har det endast blivit mål åt ett håll i de två senaste matcherna. Samtidigt har Peterborough hållit nollan i två av de tre senaste hemmamatcherna i ligaspelet och totalt sett bara släppt in mål i 60 procent av ligamatcherna på hemmaplan. Ett tidigt mål (gärna av gästerna) är att föredra för att vi ska kunna rätta grönt.


Publicerad: 12 oktober 2019 klockan 12:58

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
12 okt 16.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.70

Odds

Plusmeny
Southend vs AFC Wimbledon
BLGM1 000 kr1.70

Dela vidare!

Kommentera nedan!