Plymouth vs Crawley Town • Rekraketer
Annons
Speltips
League Two

Plymouth vs Crawley Town

Plymouth har fått upp farten med fyra raka segrar i ligaspelet och jagar nu uppflyttning. Crawley Town har studsat tillbaka med två segrar på de tre senaste och vill nu närma sig en topplacering.

Avspark: 28 jan 20.45
Annons

Plymouth halkade ur League One inför säsongen och har nu siktet inställt på att göra sejouren i den engelska fjärdedivisionen så kort som möjlig. Och visst har tränaren Ryan Lowe fått fart på manskapet. Plymouth har sett starka ut från senhösten och framåt med endast tre förluster i ligaspelet sedan slutet av september. Just nu är ett formstarkt Plymouth, som ligger på en tredjeplats i tabellen med 50 inspelade poäng på 27 matcher, uppe i fyra raka segrar (senast 2-1 på bortaplan mot Stevenage) i ligan. Och med tanke på att serieledande Swindon Town, som ligger sex poäng före, har två fler matcher spelade finns nu en chans för The Pilgrims att närma sig förstaplatsen.

Crawley Town landade till slut på en minst sagt ljummen nittondeplats i tabellen förra säsongen. Men i den här upplagan av League Two ser det ut att gå bättre för klubben som efter en tung höst (bara en seger på fjorton matcher mellan mitten september och slutet av december) nu verkar klösa sig tillbaka uppåt i tabellen. Med två segrar på de tre senaste (allra senast viktig hemmaseger med 3-2 mot Grimsby) finns det äntligen lite optimism hos bortalaget som ser en möjlighet att närma sig en plats bland de sju främsta i händelse av en ny seger. Just nu ligger Crawley Town på en fjortondeplats med 35 poäng på 24 matcher.

För Plymouths del har 7 av de 8 senaste matcherna i ligaspelet passerat spelad mållina. För Crawley Town har det blivit minst tre mål gjorda i de 3 senaste matcherna i ligan.
Plymouth har gjort minst 2 mål framåt i de 4 senaste matcherna i League Two. Samtidigt har Crawley Town hittat nätet i de 8 senaste ligamatcherna.
I 3 av de 5 senaste matcherna mellan Plymouth och Crawley Town har det blivit minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet lagen emellan i höstas slutade 2-2.
Så här långt in på säsongen passeras mållinan i 77 procent av Plymouths matcher på hemmaplan i ligaspelet. Crawley Town har klivit över linan i 64 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Vi kan vänta oss mål på Home Park i vad som lär bli ett svängigt möte mellan ett Plymouth som jagar uppflyttning och ett Crawley Town som vill närma sig en plats bland de sju främsta i tabellen. Plymouth har onekligen rusat fram den senaste tiden och är, sett till de åtta senaste matcherna i ligan, det mest formstarka laget i serien. Hemmalaget har öst på bra sedan årsskiftet och gjort tre mål framåt i tre av de fyra senaste ligamatcherna. Med serieledande Swindon Town inom räckhåll finns ingen anledning för Plymouth att vrida ner temperaturen när Crawley Town, ligans tredje sämsta bortalag sett till inspelade poäng, står för motståndet. Samtidigt har gästerna visat sig vara målfarliga på sistone och hittat nätet i åtta raka matcher.


Publicerad: 28 januari 2020 klockan 10:03

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
28 jan 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr (1U)

1.80

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!