Podbeskidzie vs Warta Poznan • Rekraketer
Annons
Speltips
I Liga

Podbeskidzie vs Warta Poznan

Podbeskidzie har chansen att sno åt sig serieledningen i den polska andraligan vid en ny seger i ligaspelet. Warta Poznan vill stå emot i toppen av tabellen efter en stark ligasäsong hittills.

Avspark: 9 mar 18.00
Annons

Podbeskidzie landade på en sjätteplats förra säsongen och hade till slut hela 21 poäng upp till avancemang. Den här säsongen ser ut att kunna sluta lyckligare för klubben som onekligen prickat formen senaste tiden. Laget är det näst formstarkaste av alla lag i serien sett till de åtta senaste och har vunnit fem av de sju senaste (allra senast hela 4-0 hemma mot Wigry Suwalki) matcherna i ligaspelet. För tillfället ligger Podbeskidzie på en tredjeplats i tabellen med 40 poäng på 21 matcher. Men en seger hemma mot serieledande Warta Poznan skulle se till att laget tar över förstaplatsen i tabellen.

Warta Poznan, som tillhörde bottenskiktet av den polska andraligan i fjol, har haft bättre fart under sulorna den här säsongen. Laget har bara förlorat fyra matcher totalt i ligaspelet så här långt in på säsongen och inför mötet med Podbeskidzie har klubben tre raka segrar i ryggen. Nog luktar det uppflyttning för ett Warta Poznan som just nu leder tabellen med 43 inspelade poäng på 21 matcher. En ny seger borta mot topprivalerna skulle ge en fin skjuts inför resterande del av säsongen. Warta Poznan kan i händelse av en trepoängare dryga ut avståndet ner till tvåan Stal Mielec till fem poäng.

Podbeskidzie kliver över spelad lina i 90 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Warta Poznan på bortaplan är 55 procent.
För Podbeskidzies del har spelet gått in i de 4 senaste hemmamatcherna i ligan. För Warta Poznan passeras linan i de 3 senaste ligamatcherna på bortaplan.
Podbeskidzie snittar totalt hela 3.70 mål per ligamatch på hemmaplan hittills. Warta Poznan snittar 2.45 mål per ligamatch på bortaplan så här långt.
Podbeskidzie kliver över linan i 5 av de 6 senaste matcherna i ligan. För Warta Poznans del har 4 av de 5 senaste slutat med minst 3 mål gjorda totalt.

En svettig sexpoängsdrabbning väntar oss på Stadion Miejski där ligatrean Podbeskidzie har en möjlighet att ta över serieledningen vid seger. Samtidigt ser ettan Warta Poznan chansen att göra ett ryck i tabelltoppen och skapa marginal inför de återstående omgångarna av ligaspelet. Klart är att vi har att göra med två målrika lag i den polska andradivisionen. Podbeskidzie har seriens näst vassaste offensiv med totalt 40 strutar hittills. Samtidigt har Warta Poznan nätat i 91 procent av lagets bortamatcher hittills och njuter av vind i seglen med fem segrar på de sex senaste. Ett Podbeskidzie som bara nollats i 10 procent av hemmamatcherna i ligan kommer att kliva på framåt för att försöka kamma hem segern. Fina ytor att utnyttja väntar för ett avancemangshungrigt Warta Poznan. Här kör vi överspel med mer än generöst odds.


Publicerad: 9 mars 2020 klockan 14:33

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
9 mar 18.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr (1U)

2.15

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!