Ross County vs Hibernian • Rekraketer
Annons
Speltips
Premiership

Ross County vs Hibernian

Ross County behöver bryta trenden för att närma sig en slutspelsplats och lämna botten i den skotska högstaligan. Hibernian går för fjärde segern på fem matcher i ligaspelet.

Avspark: 4 dec 20.45
Annons

Ross County är nykomlingar i skotska Premiership. Och efter en någorlunda stabil inledning på hösten har laget nu fallit tillbaka i ligaspelet. Senaste segern (2-1 borta mot Motherwell) kom i mitten av september. Nu är klubben uppe i tre raka förluster i ligan och behöver verkligen studsa tillbaka och börja plocka segrar inom det närmaste för att inte halka nedåt i tabellen och närma sig jumboplatsen. För tillfället ligger Ross County på en åttondeplats med 14 poäng på 15 matcher.

Hibernian slutade på en femteplats förra säsongen och var aldrig nära en Europa-plats med hela sexton poäng upp till Aberdeen och fjärdeplatsen. Även den här säsongen ser laget ut att tillhöra toppenhalvan och visst kan de (om möjligt) utmana om en plats bland de fyra främsta. Hibernian har faktiskt inte förlorat en match sedan mitten av september. Visserligen innehåller den fina sviten hela sex kryss. Men med tre segrar på de fyra senaste är Hibernian helt klart på gång. Just nu ligger laget på en sjätteplats med 19 inspelade poäng på 15 matcher.

Ross County snittar totalt hela 4.00 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Hibernian på bortaplan i ligan ligger på totalt 3.43 mål per match.
För Ross County har spelet gått in i 71 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. Även för Hibernian har båda lagen gjort mål i 71 procent av lagets ligamatcher på bortaplan.
Hibernian har gjort minst 2 mål framåt i de 6 senaste matcherna i ligaspelet. Samtidigt har laget släppt in mål i hela 14 raka ligamatcher. Ross County har gjort mål i de 4 senaste ligamatcherna och släppt in mål i de 8 senaste.
Både Ross County och Hibernian har gjort mål i de 4 senaste matcherna lagen emellan. Allra senaste mötet mellan klubbarna tidigare i höstas slutade 2-2.

Skotsk grisfotboll när den är som allra vackrast. Ross County och Hibernian brukar näta mot varandra (senast 2-2 i slutet av oktober) och när nu hemmalaget behöver kliva framåt för att spela till sig värdefulla poäng är det som upplagt för en frejdig och böljande tillställning på Global Energy Stadium. Ross County har trots en sviktande formkurva gjort mål i de fyra senaste matcherna. Spelet går in i fem av lagets sex senaste i ligaspelet. Hibernian har släppt in mål i fjorton raka matcher och samtidigt nätat i de tio senaste. Spelet går därmed in i tio raka ligamatcher för gästerna.


Publicerad: 3 december 2019 klockan 16:26

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
4 dec 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.70

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!