Sassuolo vs Lazio • Rekraketer
Annons
Speltips
Serie A

Sassuolo vs Lazio

Sassuolo vill bygga på formkurvan genom en ny seger på hemmagräs. Lazio ser ut att studsa tillbaka i ligaspelet efter att ha slutat på en åttondeplats förra säsongen.

Avspark: 24 nov 15.00
Annons

Sassuolo har landat i mitten av ligatabellen de senaste säsongerna. I fjol blev det återigen en elfteplats för laget som även den här hösten har blandat och gett. Men med två segrar på de fyra senaste (senast 3-1 hemma mot Bologna) finns nu hopp om att klättra några snäpp genom en ny seger hemma mot Lazio. I dagsläget ligger Sassuolo på en trettondeplats med 13 poäng på 11 matcher.

För Lazio, som slutade på en blygsam åttondeplats förra säsongen, ser den här upplagan av Serie A lovande ut efter en stark (och målrik) höst. Rom-klubben har bara förlorat två matcher så här långt in på säsongen och är nu uppe i fyra raka segrar. Lazio ligger just nu på en tredjeplats i tabellen med 24 poäng på 12 matcher och skuggar därmed toppduon Juventus och Inter som dragit ifrån och skapat en lucka.

Sassuolo snittar hela 4.50 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande snitt för Lazio på bortaplan i ligan ligger på 2.83 mål per match.
Lazio har gjort minst 2 mål framåt i de 7 senaste matcherna i ligan. Samtidigt har laget släppt in mål i de 5 senaste ligamatcherna.
För Sassuolo har spelad lina passerats i de 6 senaste matcherna i Serie A. För Lazio har det blivit minst tre mål gjorda i de 7 senaste matcherna i ligaspelet.
I 4 av de 6 senaste matcherna mellan Sassuolo och Lazio har spelet gått in. Allra senaste mötet lagen emellan i våras slutade oavgjort (2-2).
Båda lagen har gjort mål i hela 83 procent av Sassuolos hemmamatcher i Serie A den här hösten. För Lazio ligger samma siffra på bortaplan i ligaspelet på 67 procent.

Allting är upplagt för en fredjig tillställning på Stadio Città del Tricolore mellan två lag som onekligen bjudit på öppna spjäll hittills den här hösten. Även om Lazio är formstarkt med fyra raka ligasegrar i ryggen har Sassuolo hittat nätet i alla hemmamatcher så här långt och 91 procent av ligamatcherna totalt sett den här hösten. Mål är att vänta mellan ett hemmalag som gjort minst två mål framåt i två raka matcher och ett gästande Lazio som har gjort näst flest mål (bara Atalanta ligger före) av alla lag i Serie A.


Publicerad: 19 november 2019 klockan 09:43

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
24 nov 15.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.83

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!