Silkeborg vs Naestved • Rekraketer
Annons
Speltips
1. Division

Silkeborg vs Naestved

Silkeborg sitter i förarsätet när danska andraligan går in i slutspurten. Naestved jagar uppflyttning efter en stark säsong i ligaspelet.

Avspark: 11 apr 18.45
Annons

Silkeborg har rest sig efter den trassliga starten på säsongen och leder nu serien när endast åtta omgångar återstår. Avancemanget närmar sig onekligen för klubben. Naestved har hittat en formtopp senaste tiden och ser nu en möjlighet att ta ett kliv närmare titeln och därmed en direktplats till Superligaen.

Hemmalag

Silkeborg åkte ur den danska högstaligan i fjol. Men nu ser klubben ut att studsa tillbaka direkt efter en imponerande period i ligaspelet. Trots att laget gick tungt i början av säsongen med bara två segrar på de sju första omgångarna har klubben nu inte förlorat en match i ligan sedan mitten av november. Silkeborg leder serien med 44 poäng på 25 matcher. Men med bara en poäng ner till jagande Viborg och ytterligare två poäng ner till trean Naestved (som dessutom har en match färre spelad) måste Michael Hansens mannar fortsätta att trumma på för att avancemang ska bli verklighet.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Naestved har stått för en storslagen entré i 1. Division som nykomlingar. Ju längre säsongen har gått, desto vassare har laget sett ut. För tillfället är klubben inne i en fin svit med fem raka matcher utan förlust i ligaspelet. Naestved ligger trea i tabellen med 40 inspelade poäng på 24 matcher. Med två raka bortasegrar i ryggen (senast 2-1 mot Nykøbing) finns det gott om självförtroende hos gästerna. En seger borta mot Silkeborg skulle innebära att Naestved är med i titelracet på allvar.

Fem senaste matcherna

Statistik

Silkeborg har gjort mål i de tre senaste ligamatcherna på hemmaplan och har bäst form av alla lag i serien sett till de åtta senaste. Naestved har inte förlorat på fem raka matcher i ligaspelet.

Silkeborg snittar totalt hela 3.33 mål per match på hemmaplan i ligaspelet.

Naestved har släppt in mål i 92 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Silkeborg har gjort minst 2 mål i de 3 senaste ligamatcherna på hemmagräs.

Naestved har gjort mål i 83 procent av bortamatcherna i ligan hittills.

Speltips

För Silkeborg har spelet gått in i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Naestved på bortaplan i ligan ligger på hela 75 procent. Hemmalaget har en ypperlig chans att rycka i tabelltoppen och verkar ha fått i gång offensiven på allvar senaste tiden. I de tre senaste hemmamatcherna i ligan har Silkeborg gjort minst två mål framåt. Men samtidigt släppt in mål i de tre senaste ligamatcherna på hemmagräs och i de fyra senaste totalt. Naestved har vunnit sina två senaste matcher på bortaplan i ligan och vill nu ta vara på möjligheten att krympa avståndet i toppen av tabellen och utmana om direktplatsen till den danska högstadivisionen. Två målglada lag i form gör upp i en häftig sexpoängsdrabbning som osar målkalas. Jag spelar därför att båda lagen gör mål i matchen på JYSK Park.

Djävulens advokat

Det mesta talar för en underhållande och målrik historia på JYSK Park. Men ser vi till inbördes möten mellan lagen är det långtifrån säkert att det blir fart på mattan. Senaste matchen slutade 0-0 och spelet har gått in i endast fyra av de sju senaste. Ett formstarkt SIlkeborg har alla möjligheter att sätta käppar i hjulet för topprivalerna och smita undan med hållen nolla för att förbättra tabellpositionen ytterligare.


Publicerad: 11 april 2019 klockan 15:57

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
11 apr 18.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.72

Odds

Plusmeny
Slavia Prag vs Chelsea
2 (Ö 14.5 FSP)500 kr1.80

Dela vidare!

Kommentera nedan!