Spezia vs Hellas Verona • Rekraketer
Annons
Speltips
Serie A

Spezia vs Hellas Verona

Spezia har inte vunnit på sju raka matcher i ligaspelet och får inrikta sig på en strid kring strecket framöver. Hellas Verona har stjälpt några giganter den här säsongen. Men med två förluster på de tre senaste behöver gästerna vända trenden.

Avspark: 3 jan 15.00
Annons

Spezia har inte haft någon lätt säsong som nykomlingar i den italienska högstaligan. Laget har bara vunnit två matcher så här långt och är nu utan trepoängare i ligaspelet sedan början av november. Med sju raka ligamatcher utan seger pekar det mesta mot att Spezia får rikta in sig på överlevnad för att kunna säkra fortsatt spel i Serie A. Just nu ligger klubben på en sjuttondeplats i tabellen med bara 11 inspelade poäng på 14 matcher. Med Genoa jagande under strecket (bara en poäng bakom) måste nu Spezia höja sig ett antal nivåer för att ta spjärn och hålla undan i bottenskiktet.

Hellas Verona har bjudit på ett par fina insatser under hösten i Serie A och ser ut att kunna gå mot en minst lika stabil placering som i fjol. Bland annat har laget vunnit mot Lazio (2-1), Atalanta (2-0), Roma (3-0) och kryssat mot Juventus (1-1). Därmed återfinns klubben i mittenskiktet av tabellen på en niondeplats med 20 poäng på 14 matcher. Men med bara en poäng på de tre senaste, och förlust allra senast mot Inter (1-2), behöver Hellas Verona nu hitta tillbaka till spelet och resultaten för att inte halka nedåt i tabellen.

Spezia snittar totalt 3.14 kort per match i ligaspelet hittills den här säsongen. För Hellas Verona ligger motsvarande snitt på 2.67 gula kort per match.
Spezia kliver över kortlinan i 100 procent av lagets matcher i Serie A så här långt in på säsongen. Hellas Verona kliver över linan i 83 procent av lagets ligamatcher den här säsongen.
Spezia orsakar flest frisparkar av alla lag i Serie A. Snittet ligger på 16,5 frisparkar emot sig per match. Verona är det lag som orsakar näst flest frisparkar med 16,4 frisparkar emot sig per match.
Domaren Luca Pairetto snittar den här säsongen 4.33 gula kort per match och har delat ut minst två kort till vardera lag i två av de tre matcher han hittills dömt. Sett till Pairettos alla dömda matcher i Serie A genom åren ligger totalsnittet på 4.48 gula kort per match.

Två kortglada och formsvaga lag gör upp om poängen i den här eftermiddagsmatchen. Spezia drar i snitt på sig över tre kort per match i ligaspelet och kliver över minst två gula kort i alla matcher i ligaspelet hittills den här säsongen. Även Hellas Verona har börjat dra på sig alltfler kort i takt med att resultaten försämrats och jobbat upp snittet till hela 2.67 kort per match. Och med tanke på att vi har att göra med de två lag i hela serien som orsakar flest frisparkar finns det helt klart goda förutsättningar för en ny kortfest. Domaren Luca Pairetto har även ett tacksamt snitt och stått för ett par kortfester både i Serie A och Serie B den här säsongen. Därför spelas att både Spezia och Hellas Verona får minst två gula kort vardera i matchen på Stadio Alberto Picco.


Publicerad: 3 januari 2021 klockan 12:24

Speltipset
Tips
Ö 1.5 kort för vardera lag
Avspark
3 jan 15.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr (2U)

1.70

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!