Stranraer vs Airdrieonians • Rekraketer
Annons
Speltips
League One

Stranraer vs Airdrieonians

Stranraer har haft det kämpigt så här långt in på säsongen och befinner sig på en kvalplats i botten av tabellen. Airdrieonians har fått fart med tre raka segrar i ligaspelet och ställer nu in siktet på att överta serieledningen.

Avspark: 16 nov 16.00
Annons

Stranraer säkrade kontraktet med ynka fem poängs marginal förra säsongen. Även årets upplaga av skotska League One har börjat besvärligt för klubben som med endast två segrar hittills fastnat i bottenträsket på en niondeplats (näst sist) med bara 10 inspelade poäng på 13 matcher. Laget vann visserligen senaste hemmamatchen (3-0 mot Clyde) i ligaspelet. Men i den senaste ligaomgången blev det en ny förlust borta mot serieledande Raith Rovers (1-3).

Airdrieonians ligger bra till i ligaspelet efter en mer än stabil inledning på säsongen. Med tre raka segrar i ligaspelet (senast 2-1 borta mot topprivalen Falkirk) ser det lovande ut för klubben som var nära avancemang (bara tre poäng saknades) till skotska Championship redan förra säsongen. En ny seger borta mot ett förhållandevis lamslaget Stranraer kan se till att Airdrieonians, som just nu ligger på en tredjeplats med 23 poäng på 13 matcher, tar över förstaplatsen i tabellen.

Stranraer har klivit över linan i de 3 senaste matcherna i ligan och 5 av de 6 senaste hemmamatcherna i ligaspelet. För Airdrieonians har mållinan passerats i de 6 senaste matcherna i ligaspelet.
Totala målsnittet för Stranraer i ligan så här långt in på hösten ligger på 3.31 mål per match. Motsvarande siffra för Airdrieonians ligger på 2.85 mål per match. På bortaplan ligger gästernas snitt på 3.00 mål per match.
Airdrieonians har gjort minst 2 mål framåt i de 3 senaste bortamatcherna i ligaspelet. Laget har dessutom inte lyckats hålla nollan i 6 raka ligamatcher.
Hela 6 av de 7 senaste matcherna mellan Stranraer och Airdrieonians har slutat med minst 3 mål gjorda. Allra senaste mötet lagen emellan slutade oavgjort (2-2).

Stranraer har redan fem poäng upp till säker mark i tabellen och behöver hitta poäng för att närma sig åttondeplacerade Peterhead. Ett offensivt hemmalag, som vann senast hemma på Stair Park, är att vänta. Airdrieonians är inne i en fin svit och har framför allt fått fart på målskyttet. På de tre senaste matcherna i ligaspelet har gästerna gjort hela nio mål. Här kan det bli svängig fotboll.


Publicerad: 13 november 2019 klockan 16:30

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
16 nov 16.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.65

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!