Tianjin Quanjian vs Wuhan Zall • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Tianjin Quanjian vs Wuhan Zall

Tianjin Quanjian behöver en seger för att kunna ta sig över strecket. Wuhan Zall har medvind och närmar sig fjärdeplatsen i tabellen.

Avspark: 17 okt 13.35
Annons

Tianjin Quanjian landade i mitten av tabellen förra året. Men den här säsongen ser ut att sluta i nederlag när laget nu befinner sig unde nedflyttningsstrecket i tabellen. Wuhan Zall har imponerat som nykomlingar i den kinesiska högstaligan och ser ut att kunna utmana om en plats bland de fyra främsta efter en fin formtopp på sistone.

Hemmalag

Tianjin Quanjian har haft en tung säsong i den kinesiska högstadivisionen. Klubben har bara tagit två segrar totalt och har nu fem raka matcher utan en trepoängare. För tillfället ligger laget på en femtondeplats (precis under nedflyttningsstrecket) med endast 18 poäng på 25 matcher. Med fem omgångar kvar av ligaspelet behöver nu Tianjin Quanjian höja sig ett par nivåer för att kunna jogga ikapp och förbi Shenzhen som ligger en poäng före i tabellen. Men då krävs allra först en seger hemma mot ett formstarkt Wuhan Zall.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Wuhan Zall har definitivt satt färg på CFA Super League den här säsongen. Nykomlingen är dessutom inne i en fin formkurva för tillfället med tre raka segrar i ligaspelet. Just nu ligger Wuhan Zall på en sjätteplats i tabellen med 37 inspelade poäng på 25 matcher. Med fyra poäng upp till fjärdeplacerade Shandong Luneng och fem omgångar kvar finns fortfarande alla möjligheter att jobba bort avståndet och knipa en beundransvärd plats bland de fyra främsta.

Fem senaste matcherna

Statistik

Tianjin Quanjian snittar totalt 3.08 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Wuhan Zall på bortaplan ligger på 2.83 mål per match.

Tianjin Quanjian har hittat nätet i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Wuhan Zall har gjort minst 1 mål i de 6 senaste matcherna i ligaspelet.

Tianjin Quanjian har släppt in minst 2 mål i de 3 senaste hemmamatcherna.

Wuhan Zall har hållit nollan i endast 33 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Tianjin Quanjian har spelad lina passerats i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvaranade siffra för Wuhan Zall på bortaplan i ligaspelet ligger även den på 67 procent. Hemmalaget behöver få med sig poäng här (allra helst seger) för att kunna klättra i tabellen och ta sig över strecket. Samtidigt har ett Wuhan Zall fulladdat med självförtroende chansen att ta en plats bland de fyra främsta när endast fem ligaomgångar återstår av säsongen. Räkna med böljande och öppet spel där gästerna inte kommer att vara sena med att utnyttja de luckor som skapas bakom ett framrusande Tianjin Quanjian i poängbehov. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Tianjin Olympic Center Stadium.

Djävulens advokat

Spelet har endast gått in i två av de sex senaste matcherna mellan Tianjin Quanjian och Wuhan Zall. Gästerna har dessutom lyckats hålla nollan i två av de tre senaste matcherna i ligaspelet. Med tanke på att en poäng kan räcka för att Tianjin Quanjian ska ta sig över strecket finns en risk att vi får en låst och riskminimerande uppgörelse.


Publicerad: 17 oktober 2019 klockan 12:23

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
17 okt 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.77

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!